Ana Sayfa Avrupa ve Balkanlar ZİRAAT BANKASI, WİTTEN DERNEĞİ’NİN KATKILARIYLA TÜRK İŞADAMLARINA YÖNELİK BİLGİLENDİRME TOPLANTISI DÜZENLEDİ

ZİRAAT BANKASI, WİTTEN DERNEĞİ’NİN KATKILARIYLA TÜRK İŞADAMLARINA YÖNELİK BİLGİLENDİRME TOPLANTISI DÜZENLEDİ

21
0

Witten Batı Trakya Türkleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Genel Sekreteri Mehmet Hasan’ın organizasyonuyla, T.C. Ziraat Bankası’nın Essen Şubesi Müdürü Bayram Keskin bilgilendirme toplantısında çevredeki Türk iş adamları ile bir araya geldi. 

25 Aralık Salı günü Witten Sultan Ahmet Camii’nde gerçekleşen bilgilendirme toplantısında T.C. Ziraat Bankası Essen Şubesi Müdürü Bayram Keskin, toplantıya başlamazdan önce Witten Batı Trakya Türkleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinin Genel Sekreteri Mehmet Hasan’a teşekkür ederek, büyük bir organizasyonda görev aldıkları için teşekkürlerimi bir borç bilirim, Witten Sultan Ahmet Camii bizlere kapılarını açtıkları için sayın genel Başkan Veysel Arslan’a teşekkür ederim” dedi.

Bayram Keskin, Witten ve çevresinde bulunan Türk İş adamlarına Ziraat Bankası’nın çalışma bilgilerini sundu. Keskin konusmasının devamında şunları söyledi:

“48 yıllık Almanya tecrübemizle, 17 ülkede 78 hizmet noktasıyla en geniş uluslararası hizmet ağına sahip Türk Bankası olan ana bankamız T.C. Ziraat Bankası A.Ş’nin gücünü de yanımıza alarak, başarınıza başarı katmayı başlıca hedefimiz olarak görmekteyiz. Müşterilerimize daha etkin hizmet vermek ve Ziraat Bankası’nı yüksek rekabet gücüne eriştirmek, başlatılan değişim-dönüşüm çalışmalarının öncelikli konusudur. Bununla birlikte Ziraat Bankası’nın özellikle yurtdışı isim kullanımında markanın algılanmasını kolaylaştıracak şekilde başak amblemini ve Ziraat adını muhafaza etmek kaydı ile çalışmalarımız devam etmektedir. Köklü bir geçmişe sahip olan Bankamızın başak amblemi ve Ziraat ismi, koruyacağı ve geleceğe taşıyacağı değerlerin başında gelmektedir.

Piyasadaki gelişmeler, Bankamız ürünleri ve hizmet yelpazemiz hakkında siz değerli girişimcilere yönelik “Bilgilendirme” programında, bankacılık sistemi ile ilgili iş yaşantınızda ihtiyaç duyabileceğiniz İşletme Kredileri, Garanti Mektupları, Akreditif İşlemleri gibi konularda bilgilendirmek, muhtemel sorularınızı dinlemek ve cevaplandırmaktır diye ifade etti,” ifadelerine yer verdi.

Toplantı sonrasında Ziraat Bankası tarafından tüm katılımcılara akşam yemeği sunuldu. 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz