Ana Sayfa Batı Trakya Haberler İZMİT’TEKİ BATI TRAKYALILAR DOYASIYA EĞLENDİLER

İZMİT’TEKİ BATI TRAKYALILAR DOYASIYA EĞLENDİLER

23
0

İzmit Şubesi Geleneksel Aile Gecesi Kocaeli Yüksek Öğrenim Derneği Sosyal Tesislerinde yoğun katılım ile gerçekleşti.

Günler öncesinde biletlerin tükendiği geceye Genel Başkan Av.Necmettin Hüseyin, Genel Başkan Yardımcısı Besim İsmailbasa, Teşkilat Başkanı Musa Yurt, Eski Şube Başkanlarımızdan Cihat Uçar, Eski Şube Başkanlarımızdan ve DSP İzmit İl Başkanı Halim Dedeoğlu, DSP İzmit İlçe Başkanı Hülya Yıldırım, ÇEKÜL Vakfı Başkanı Numan Gülşah, AK Parti İzmit İlçe Kadın Kolları Eski Başkanı Aysel Demirtaş, AK Parti Kocaeli İl Delegesi ve Kocaeli Trakya İlleri Kültür ve Dayanışma Derneği Eski Başkanı Naime Ceylan, KYÖD Başkanı Mehmet Toker ve çok sayıda hemşehrimiz katıldı.

“Şubelerimiz esas hizmet noktalarımızdır.”

Genel Başkan Av.Necmettin Hüseyin yaptığı konuşmada; “Değerli konuklar sevgili üyelerimiz hepinizi saygı ve sevgi ile selamlıyorum, güzel bir aksam geçirmenizi diliyorum. 2017 yılının son günlerini yaşadığımız bir dönemde şunu rahatlıkla ifade etmek istiyorum. Bizler 2017 yılında yüksek bir tempo ile tabiri caizse geçmişe göre biraz vites büyüterek hizmetlerimizi sürdürdüğümüz bir yıl oldu. Böylesine bir ortamda konulara teker teker girip konuşmamı uzatmak istemiyorum. Eminim ki bu dönemde sürdürdüğümüz performansımızı geçmiş dönemlerde de sürekli halde tutabilseydik bugün çok daha ileri noktalardaki hedeflerimize ulaşabilmiş olacaktık. Bu nedenle koyduğumuz hedeflere ulaşma adına bizler bu enerjimizi ve performansımızı yüksek tutmalıyız.

Göreve geldiğimizden beri ısrarla bir şeyi söylüyoruz. Genel merkezimiz gerekli alt yapıyı hazırlamakla yükümlüdür. Şubelerimiz esas hizmet noktalarımızdır. Gördüğünüz gibi son dönemde şubelerimizin faaliyetlerine katılım konusunda yetişemiyoruz. Bu giderek artacaktır. Artmak zorundadır. Bakın az önce başkanım dadın kurultayından söz etti. Evet, biz gereken alt yapıyı hazırlayıp şubemizi görevlendiriyoruz. Bu organizasyonumuzu bir veya birkaç şubemiz gerçekleştirecek. Aynı şekilde gençlik kurultayımızı da yine birden fazla şubemiz üstlenecek ve gerçekleştirecek. Bugün yanımda olan İzmit Şube yöneticisi arkadaşlarımız gibi iki yüzün üstünde güzel insan hizmet etmek için, sizler için, üyelerimiz için var. Her birine emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Önümüzdeki yılda çeşitli faaliyetlerle yine sık sık birlikte olmak umuduyla yaklaşmakta olan yeni yılınızı sağlık, mutluluk, huzur ve barış getirmesi temennisi ile şimdiden kutluyorum” dedi.

Şube Başkanımız Lütfü Bodur yaptığı konuşmada; aile gecemize katılım sağlayarak bizleri onurlandıran başta genel başkanımız Av.Necmettin Hüseyin olmak üzere, gecemize katkıda bulunan firma sahibi dostlarımız ve aileleri, üyelerimiz ve katılım sağlayan değerli misafirlerimize çok teşekkür ediyorum dedi.

Geceye katkıda bulunan firma sahiplerine plaket takdiminin ardından misafirler Rumeli türküleriyle geç saatlere kadar eğlendiler.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz