Ana Sayfa Avrupa ve Balkanlar YUNTÜRK DIŞİŞLERİ BAKANLIĞI EDİRNE TEMSİLCİLİĞİ’Nİ ZİYARET ETTİ

YUNTÜRK DIŞİŞLERİ BAKANLIĞI EDİRNE TEMSİLCİLİĞİ’Nİ ZİYARET ETTİ

9
0

YUNTÜRK, 14 Aralık 2012 Cuma günü Dışişleri Bakanlığı Edirne Temsilcisi Büyükelçi Metin Kılıç’ı makamında ziyaret etti.

Genel Başkan Ferruh Özkan, Başkan Yardımcıları Ehat Can ve Hasan Hasandan oluşan 3 kişilik heyet

Genel Başkan Ferruh Özkan, Büyükelçi Kılıç’ı görevinden dolayı tebrik ederek çalışmalarında başarılar diledi. Yaklaşık 1.5 saat süren ziyaret esnasında YUNTÜRK hakkında bilgi verdi. Aynı zamanda DTİK’in Yunanistan’dan sorumlu Başkanı olduğunu belirterek yapılan çalışmaları anlattı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Büyükelçi Metin Kılıç da, merkez teşkilatından başka İstanbul ve İzmirden sonra yurtiçinde üçüncü temsilciliğini Edirnede açan Dışişleri Bakanlığının Edirneye ve Balkanlara verdiği önemi vurgulayarak sivil toplum çalışmalarında üzerlerine düşen desteği vermeye hazır olduklarını kaydetti.

Yuntürk heyeti aynı gün Yunanistan’ın Edirne Konsolosluğuna da bir nezaket ziyaretinde bulundu. Konsolos Katerina Varvarigou tarafından kabul edilen ve yaklaşık 1 saat süren ziyarette derneğin çalışmaları hakkında bilgi veren Ferruh Özkan, vizeler konusunda karşılaşılan sıkıntılardan bahisle, özellikle iş adamları için daha uzun süreli vize kolaylıkların getirilmesini arzu ettiklerini belirtti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz