Ana Sayfa Batı Trakya Haberler YUNANİSTANLI AİLE MARMARA EREĞLİSİ’NDE KAZA YAPTI 2 ÖLÜ 3 YARALI

YUNANİSTANLI AİLE MARMARA EREĞLİSİ’NDE KAZA YAPTI 2 ÖLÜ 3 YARALI

15
0

Tekirdağ’ın Marmara Ereğlisi ilçesinde, Yunanistanlı ailenin içinde bulunduğu otomobilin devrilmesi sonucu 2 kişi öldü, 3 kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Marmara Ereğlisi-Tekirdağ yolunda, Georgios Stavrakoğlou (48) idaresindeki Yunanistan plakalı otomobil, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yol kenarına devrildi. 

Kaza, Marmara Ereğlisi Yeğen 1 Sitesi önünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Georgios Stavrakoğlou, yönetimindeki EBZ 4088 plakalı otomobil ile Marmara Ereğlisi’nden Tekirdağ istikametine geldiği sırada, direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu aracıyla yolun sağındaki su kanalına düştü. Burada bir süre sürüklenen otomobil su kanalının duvarına hızla çarptı. Kazanın ardından olay yerine çok sayıda ambulans ve itfaiye ekibi sevk edilirken, araçta sıkışanlar itfaiyenin yardımı ile aracın tavanı kesilerek kurtarıldı.

Kazada, sürücü Stavrakoğlou olay yerinde hayatını kaybetti, yaralanan Vasilios Stavrakoğlou (20), Panagiotis Stavrakoğlou (21), Chrysoula Stavrakoğlou (9) ve Yekateryna Dukova (39) ambulanslarla Tekirdağ ve Çorlu’daki hastanelere sevk edildi.

Vesilios Stavrakoğlou da ambulansta yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Diğer yaralıların tedavisi sürüyor.

Tekirdağ üzerinden Yunanistan’a döndüğü öğrenilen ailenin, neden Türkiye’de olduğunun bilinmediği ifade edildi.

Bu arada sürücü Stavrakoğlou’nun Yunanistan’da polis olduğu kaydedildi.

Video izle: http://www.haberler.com/yunan-surucunun-kullandigi-otomobil-kanala-uctu-1-5290045-haberi/

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz