Ana Sayfa Batı Trakya Haberler YUNANİSTAN’DA ULUSAL MUHAFIZLARDAN SİLAHLARI GERİ TOPLUYORLAR, KARGAŞADAN MI KORKUYORLAR?

YUNANİSTAN’DA ULUSAL MUHAFIZLARDAN SİLAHLARI GERİ TOPLUYORLAR, KARGAŞADAN MI KORKUYORLAR?

26
0

Yunanistan’da hükümetin, Orta ve Doğu Makedonya bölgesinde aktif olan Ulusal Muafızlar birliklerinde görevli gönüllü askerlerin evlerinde bulundurdukları silahların geri toplanmasına karar verdiği iddia ediliyor. Yunan basınında çıkan haberlerde, “yunanistan’da Ulusal Muhafızlardan silahları geri topluyorlar, kargaşadan mı korkuyorlar? İfadelerine yer veriliyor.

Alınan bu kararın uygulamaya başladığı iddia edilen haberde, Yunanistan’da savaş sonrası dönemde ilk defa bu uygulamaya gidildiği belirtilirken, bölgelerdeki askeri birimler ve emniyet teşkilatının sorumluları ulusal muhafızlara bire bir ulaşarak ellerinde var olan silahları derhal teslim etmelerini bildirdikleri ifade ediliyor.

Yine aynı haberde, görünen o ki, hükümetin bu kararının ülkedeki var olan ekonomik krizden dolayı ülke genelinde başgösterebilecek kontrol dışı ayaklanma ve kargaşayla balantılı olabileceği belirtiliyor.

Defencenet

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz