Ana Sayfa Batı Trakya Haberler YUNANİSTAN SAVUNMA SANAYİSİ PATRİOT’LARIN DAHA DERİNİNE GİRİYOR

YUNANİSTAN SAVUNMA SANAYİSİ PATRİOT’LARIN DAHA DERİNİNE GİRİYOR

21
0

Yunanistan Savunma Sanayisi hava savunma sistemlerinin PATRİOT’ların daha da derinine giriyor.

Yunanistan Savunma Sanayisi yıllık 250 milyon euroluk ihracat gerçekleştiriyor. Bunların en önemlisi de PATRİOT savunma sistemleriyle varılan yeni anlaşmayla bu rakamın daha da yükseklere çıkarılması hedefleniyor.

Yunanistan Savunma Sanayisi’nde güçlü bir konumda olan IDE (INTRACOM Defense Electronics) şirketi, geçtiğimiz günlerde  RAYTHEON şirketi ile 63,4 milyonluk yeni bir anlaşma imzaladı. 2018 Mart ayında sona erecek olan bu yeni anlaşma, PATRİOT Hava Savunma sistemlerinde haberleşme ve elektronik altyapı birimlerini kapsıyor.  

Güney Doğu Avrupa’da Intracom Holdings‘e bağlı olarak faliyet gösteren  IDE şirketi, şifreli haberleşme, yönetim kontrol ve iletişim sistemleri (C3I), gözetleme, keşif ve güvenlik, hibrit güç sistemleri ve enerji depolama sistemleri, füze verim aktarım bağlantıları (data links), elektronik füze sistemleri, savunma uygulamaları ve yazılım sistemleri test etme gibi alanlarda üretim ve çalışmalarını büyük başarıyla yürütüyor ve Yunanistan’ın ekonomisine gelir getirmeye devam ediyor.  

 

 

  

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz