Ana Sayfa Uncategorized “Yunanistan’ı Türkiye Yönetiyor” Yazılı Kamyonet Atina’da Panik Yarattı

“Yunanistan’ı Türkiye Yönetiyor” Yazılı Kamyonet Atina’da Panik Yarattı

0
0

“Yunanistan’ı Türkiye Yönetiyor” yazılı kamyonet  ile Atina’da Parlamento binası önüne geldi ve anti terör birimleri alarma geçti.

Başkent Atina’daki Parlamento binasına gelerek Meçhul Asker Anıtı önünde LPG’li kamyoneti ile havaya uçuracağını belirten bir çiftçi polisler tarafından son anda engellendi. Çiftçi gözaltına alındı.

Atina’daki Sintagma Amalias Caddesi’ndeki Parlamento binası önüne bugün sabah saatlerinde gelen ve LPG’li kamyonetini Meçhul Asker Anıtı’nın önüne park ederek “Havaya uçuracağım burayı” diyerek bağırmaya başlayan 58 yaşındaki çiftçi  korku dolu anlar yaşattı. Kamyonette Yunanca bulunan yazılarda “Evimi Türk’ler tutuyor. Yunanistan’ı Türkiye Yönetiyor. Kanıtları da burada” yazıları bulunuyor.

Polislerin psikolojik sorunlar yaşadığı belirtilen çiftçiyi gözaltına almasının ardından bomba arama ekipleri kamyonetin içerisinde ve etrafında arama yaparken bölge tamamen yaya ve araç trafiğine kapatıldı.

Polisler yaptıkları aramada patlayıcı madde bulamadı. Kalamata kentinde yaşadığı tespit edilen çiftçinin aracında bir adet havalı tabanca bulundu. Çiftçi Atina Emniyet Müdürlüğü’ne götürülerek ifadesi alınmaya başlandı.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz