Ana Sayfa Batı Trakya Haberler YUNAN ORDUSU’NDA BİR İNTİHAR VAKASI DAHA!

YUNAN ORDUSU’NDA BİR İNTİHAR VAKASI DAHA!

11
0

Yunan Ordusu’nda bir intihar vakası daha yaşandı. Eğriboz (Halkida) yarımadasından Atina’nın Kapandriti bölgesindeki 180. HAWK Güdümlü Füze Birliği’nde görev yapan 46 yaşındaki evli ve iki küçük çocuk babası Üsteğmen kaldığı evin balkonundan boşluğa atlayarak intihar etti. Geceyarısı saat 02:00’da yaşanan talihsiz olay sonrasında feci şekilde can veren talihsiz Üsteğmen geride gözü yaşlı bir eş ve iki küçük yaşta çocuk bıraktı.

Paskalya Bayramı’nın ikinci günü meydana gelen bu acı olay tüm ailesini ve yakınlarını olduğu gibi 180. HAWK Güdümlü Füze Birliği’nde görev yapan komutan ve arkadaşlarını da yasa boğdu. 

İddia edilenlere göre ve Yunan basınında yer alan haberde, intihar etmezden önce yazılı bir mektup bıraktığı ve mektupta “beni affedin, daha fazla dayanamıyorum” yazdığı belirtiliyor. Talihsiz Üsteümen ile birlikte görev yapan arkadaşları tarafından, son dönemlere ekonomik çıkmazın bunalımda olduğundan ve ailesinin ihtiyaçlarını karşılayamadığından dolayı kışla dışında ek işe gittiğini söyledikleri ifade ediliyor.

Yine aynı kışlada geçtiğimiz yıl 2 Mayıs 2012 tarihinde 20 yaşında bir genç asker nöbet tuutuğu sırada intihar etmişti.  

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz