Ana Sayfa Batı Trakya Haberler YUNAN BASINI “KAAN”IN MENZİLİNİ ANALİZ EDİYOR, SELANİK, ATİNA, GİRİT’İ VURABİLECEĞİNİ YAZIYOR!

YUNAN BASINI “KAAN”IN MENZİLİNİ ANALİZ EDİYOR, SELANİK, ATİNA, GİRİT’İ VURABİLECEĞİNİ YAZIYOR!

20
0

Yunan basını “KAAN”ın menzilini analiz ediyor, Selanik, Atina ve Girit’i vurabileceğini iddia ederek okuyuculara duyuruyor.

Türkiye’nin SİNOP’ta denediği uzun menzilli füze “KAAN”ın Yunanistan’da yarattığı deprem bugün de devam ediyor. Yunan basını bugün de sayfalarına “KAAN” ile ilgili ilginç detayları ortaya koyarak “KAAN”ın menzili içinde bulunan Yunanistan’ın şehirlerini harita üzerinde analiz ederek yayınladı.

Basında çıkan haber başlıklarında, “Yunan siyasi ve askeri önder kadro şokta”, “Maksimu ve Pentagon’da (Başbakanlık konutu ve Genel Kurmay Başkanlığı) donup kaldılar” diye yorumlandı.

Artık “KAAN”ın Yunanistan için büyük bir tehdit olduğunu, 280 kilometrelik haliyle bile Selanik, Atina ve Girit’i vurma imkanına sahip olduğunu yazan basın, geliştirilme çalışmalarının devam ettiğini ve tamamlandıktan sonra da 1000 kilometre menzile ulaştığında Yunanistan’ın her köşesinde her türlü hedefi vurabileceğini duyurdu.

“KAAN”ın Türk Silahlı Kuvvetleri envanterine dahil olmasıyla da, Yunanistan Silahlı Kuvvetleri’nin Ege ve özellikle de Makedonya-Trakya bölgesindeki tüm planlamalarını altüst ettiği ileri sürülüyor.

Son olarak, çıkan haber içeriklerinde “Ankara’dan Sultan’ın eli Yunanistan’ın her tarafına erişiyor” yorumuyla da Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a atıfta bulunmaktan da geri kalmıyor.

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz