Ana Sayfa Batı Trakya Haber Yüksek Tahsilliler Derneği’nden Tiyatro ve Sinema Etkinliği

Yüksek Tahsilliler Derneği’nden Tiyatro ve Sinema Etkinliği

2
0

Batı Trakya Azınlığı Yüksek Tahsilliler Derneği Covid-19 döneminde boş durmadı ve gerekli önlemler alınarak özellikle çocuklara yönelik tiyatro ve sinema etkinlikleri gerçekleştirdi.

Covid-19 sebebi ile hazırlamış olduğumuz ”MUCİZE PERDE AÇIYOR” oyunumuzun ilerleyen bir tarihe ertelenmesi sebebiyle her ne kadar tiyatro ruhuna uymasa da tüm önlemler alınarak çekimlerimizi 9 Temmuz Perşembe günü sahne dekorunu İskeçe Kültür Merkezi lokalinde kurup profesyonel çekim ekibi ile oyunlarımızı dijital ortamda kayıt altına aldık.

11 Eylül Cuma günü BTAYTD İskeçe Kültür Merkezinde genç oyuncularımızı bir veli refakatında davet edip hem sahneledikleri oyunu seyretmek hem de hazırlanmış olan DVD’yi kendilerine teslim etme fırsatını bulduk.

Yoğun bir katılım ile gösterimiz gruplar haline bölünerek izlendi.

Batı Trakya Azınlığı Yüksek Tahsilliler Derneği İskeçe Kültür Merkezi adına MUCİZE TİYATROSU çocuklarına bir de Teşekkür belgesi verildi.

Gümülcine’de sinema etkinliği

Batı Trakya Azınlığı Yüksek Tahsilliler Derneği 18 Eylül Cuma akşamı Gümülcine Açık Hava Tiyatrosunda çocuklara yönelik bir film gösterimi düzenledi. Sosyal mesafe ve maske kuralına uyularak çok sayıda çocuk ve ailenin yoğun katılım ile gerçekleşen etkinliğe T.C Gümülcine Başkonsolosu Sayın Murat Ömeroğlu’nun eşi Aslı Ömeroğlu hanımefendi de çocuklarıyla birlikte katıldı.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz