Ana Sayfa Batı Trakya Haber “Yorgoooo! Yaş Yetmiş İş Bitmiş”

“Yorgoooo! Yaş Yetmiş İş Bitmiş”

0
0

70 yaşındaki Yorgo Papandreu yeniden sahneye çıktı ve Azınlığın içinde o eski günleri arıyor. Yorgo! “Eski Çamlar Bardak Oldu!”

Yorgo Papandreu Yunanistan’da Dışişleri Bakanlığı yaptı, Başbakan oldu, Yunanistan vatandaşlarına “para var” dedi, “Azınlığın sorunlarını çözecem” dedi bunlardan hiç birini yapmadı. Ama kendisi 70 yaşına geldi, siyaseten Yunanistan’da bittiğini anlamamış olacak ki, yeniden PASOK Partisi başkanı olmak üzere adaylığını ilan etti ve bugün 20 Kasım 2021 Cumartesi günü Batı Trakya Gümülcine’ye vede Kırmahalle’ye gelerek destek arıyor.

Kırmahalle’de bir kahvehaneye giriyor ve kahvehanenin içinde günlük sorunlardan bezmiş, hakları elinden alınmış, ekonomik olarak büyük çöküntü yaşayan Azınlık insanından fazla, Azınlığın içinde siyaset yapan ve Yorgo’dan “seçilirse” düşüncesiyle “mavi boncuk” bekleyen siyasilerin daha fazla olduğu görülüyor.

Hani biz Türkler’de bir atasözü var, özellikle Batı Trakya’da bunu çok sıkça kullanırız, “İpini koparan kazığını söken” gelmiş deriz. Ha aynen öyle olmuş. Ama galiba bu şahıslar artık Batı Trakya’da siyasetin seyri ve uygulanmasının değiştiğini dikkate almamışlar galiba. Azınlık insanı özellikle sizin gibilere şunu artık açıkça yüzünüze karşı hem de haykırarak söylüyor! “Koltuk sevdanızdan başka bu Azınlık insanına ne verdiniz ki neyi bekliyorsunuz?” diyor.

Yorgo Papandreu’ya gelince de, Yorgoooo! “Yaş Yetmiş İş Bitmiş” artık emeklilik yaşını geçmişsin, bugüne kadar ne verdin ki bundan sonra neyi verebilecen? “Para var” dedin, “Azınlığın sorunlarını çözecem” dedin, ama unutmadık biz, bunlardan hiç birini yapmadın.

Gelsin sıradaki……

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz