Ana Sayfa Batı Trakya Haberler YDP MİLLETVEKİLİ STİLYANİDİS KOZLUKEBİR BELEDİYESİ’Nİ ZİYARET ETTİ

YDP MİLLETVEKİLİ STİLYANİDİS KOZLUKEBİR BELEDİYESİ’Nİ ZİYARET ETTİ

20
0

Rodop YDP Milletvekili Evripidis Stilyanidis, 16 Mart 2012 Cuma günü Kozlukebir Belediye Başkanı İbrahim Şerif’i makamında ziyaret etti. Sabah saatlerinde gerçekleştirilen ziyarette Meclis Başkanı Rıdvan Mustafa, Başkan Yardımcıları Aydın Başoğlu, Muzaffer Molla, Ekrem Ali Halil ve Toplumsal Hareket Meclis Üyesi Mehmet Eminoğlu da hazır bulundu.

Yaklaşık bir buçuk saat süren ziyaret görüşmesinde Belediye Başkanı İbrahim Şerif, ülkede yaşanan ekonomik kriz dolayısıyla belediyeye ayrılan bütçelerin yetersiz olduğunu, bu nedenle belediye olarak gerçekleştirmeyi düşündükleri bir çok projeyi hayata geçiremediklerini belirtti. Başkan, bölgede yaşayan çiftçilerin ve hayvan besicilerin ciddi ekonomik sorunlar yaşadığının da altını çizerek sıkıntılar hakkında, Milletvekili Evripidis Stilyanidis’e kapsamlı bilgiler verdi. Başkan, ayrıca eğitim ve okulların ihtiyaçları konularına da değindi. Eğitim Bakanlığı tarafından okulların ihtiyaçları için belediyelere gönderilen bütçenin çok az olduğunu vurgulayan başkan, bir çok okulun ihtiyaçlarının karşılanamadığı hatta çoğu okulun yakıt sıkıntısı dahi çektiğini belirtti. Başkan İbrahim Şerif, ayrıca bölgede çift dilli anaokulların açılması konusunda da telepte bulundu.

Görüşmede ayrıca Toplumsal Hareket Meclis Üyesi Mehmet Eminoğlu da söz aldı ve eski Hemetli Nahiyesi’nde yapılan ve yapılması gereken çalışmalar hakkında fikir beyanında bulundu.

Milletvekili Stilyanidis, belediye ve bölge insanının yaşadığı sıkıntılar hakkında kendisine aktarılan bilgileri not etti. Sıkıntıların giderilmesi konusunda her zaman belediye ile işbirliği yapmaya hazır olduğunu belirten milletvekili, kendisine bölgenin sorunları hakkında kapsamlı bilgiler veren Başkan İbrahim Şerif’e teşekkür etti.

Başkanı İbrahim Şerif de kendisi ziyaret eden Milletvekili Evripidis Stilyanidis’e teşekkür ederek bir plâket takdim etti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz