Ana Sayfa Batı Trakya Haberler Yazık Oldu, Yassıköy ve Yalımlı Futbolsuz Kalacak

Yazık Oldu, Yassıköy ve Yalımlı Futbolsuz Kalacak

19
0

Bunu da göreceğiz, Yassıköy ve Yalımlı köyleri futbolsuz bir yıl geçireceğe benziyor.

Yaşanan son gelişmelere göre, Yassıköy futbol takımı “Megas Aleksandros” 2019-2020 futbol sezonunda sahaya inmeyecek haberi tüm futbol severleri derinden üzdü.

Yaşanan son gelişmeler doğruysa eğer, ard arda yapılan toplantılardan olumlu sonucun çıkmadığı ve Yassıköy futbol takımının da bu yıl Yunanistan 3. Liginde mücadele etmeyeceği ileri sürüldü.

Tüm futbol severler başta Yassıköy Belediyesİ’nden ve akabinde de sponsorlardan medet umuyorlardı, ancak bunlardan hiç biri yapılmadı ve futbol takımı ne yazık ki sahaya inemeyecek acı bir tabloyla karşı karşıya kaldı.

Son olarak hatırlanacağı üzere BİRLİK Gazetesi’nin haberi ses getirmiş ve Yassıköy Belediyesi temizlik ekibi devreye girerek saha dışındaki insan boyu otları temizlemiş ve kötü görüntüye son vermişti. Ancak gelen bu son haberle futbol severler ve bölge insanı bir kez daha sarsıldı.

Şimdi tüm gözler, seçim öncesinde yerel futbol takımlarına maddi destek sözü veren Yassıköy Belediye Başkanı Önder Mümin’e çevrildi. Futbol severlerin son anda da olsa bir beklenti içerisinde olduğu görülüyor. Belediye Başkanı Önder Mümin bu ekonomik krizde ne derecede faydalı olabilir o da bir tartışma konusu. Her şeyi Belediye’den de beklemek doğru olmasa gerek, ancak en azından verilen sözler imkanlar dahilinde belki faydalı olabilir.

Durum Yalımlı köyünde de aynı, uzun yıllardan beri futbol severlerin desteği ile gençlerin spor yapmasına olanak sağlanıyordu, ancak öğrendiğimize göre bu yıl Yalımlı futbol “Vistonida Kopteru” takımı da yeşil sahalardan uzak kalacak gibi duruyor.

Eğer bu konuşulanlar doğruysa, futbol takımı başkanı başta olmak üzere, bir de Yassıköy Belediye Başkanının son mevcut durumla ilgili payına düştüğü kadar resmi bir açıklama yapması bilhassa halk tarafından bekleniyor. Çünkü futbol takımı Belediyenin merkezinde bulunan bir takım. Bu gözardı edilmemelidir.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz