Ana Sayfa Batı Trakya Haberler Yassıköy Gençleri Binlerce Kişiye İftar Sofrası Kurdu

Yassıköy Gençleri Binlerce Kişiye İftar Sofrası Kurdu

6
0

Yassıköy gençlerinin öncülüğünde Yassıköy futbol sahasında binlerce kişiye iftar sofrası kuruldu.

Ramazan’ın bereketi bu defasında 19 Mayıs 2019 Pazar akşamı Yassıköy gençlerinin öncülüğünde düzenlenen Yassıköy futbol sahasında binlerce soydaşı iftar sofrasında buluşturdu.

İftar sofrasına, Türkiye Cumhuriyeti Gümülcine Başkonsolosluğu’nu temsilen Konsolos İbrahim Sakli, Rodop Milletvekilleri İlhan Ahmet ve Mustafa Mustafa, Gümülcine Müftüsü İbrahim Şerif, Yassıköy Belediye Başkanı Dr. İsmet Kadı, Yassıköy Belediye Başkan Adayı Av. Önder Mümin, Sabık Milletvekili ve BAKEŞ Başkanı Ahmet Hacıosman, Müftü Yardımcısı Fehim Ahmet, Batı Trakya Din Görevliler Derneği Başkanı Sadık Sadık, DEB Partisi Genel Başkanı Çiğdem Asafoğlu ve DEB Partisi AP Milletvekili Adayları, Gümülcine Türk Gençler Birliği Başkanı Necat Ahmet, Doğu Makedonya – Trakya Eyalet Başkan Yardımcısı Tarkan Murtaza, meclis üyeleri Ahmet İbram, Mustafa Katrancı, İsmail Hüse Mustafa’nın yanısıra binlerce bölge insanı  katıldı.

Akşam ezanının okunmasıyla da hep birlikte oruçlar açıldı, sonra da dualar edildi. Müftü İbrahim Şerif söz alarak soydaşları selamladı. Müftü Şerif, öncelikle Yassıköy gençlerini ve halkını düzenledikleri iftardan dolayı tebrik etti, iftar geleneğinin gelecek yıllarda da devam etmesini temenni etti.

Akşam ezanı öncesinde minik çocuklar sahne aldı ve ilahiler, şiirler okudular ve semazen gösterisi sunmaları organizasyona değişik bir güzellik kattı.

Ancak yaklaşık 200 gencin gönüllü olarak görev yaptığı gençler bu iftar organizasyonunun başarılı geçmesine büyük katkısı oldu. Kendilerini tebrik ediyor, başarılarının ve birlik beraberliklerinin devamını diliyoruz.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz