Ana Sayfa Batı Trakya Haberler YANYA TÜRK TURİSTLERİ BEKLİYOR

YANYA TÜRK TURİSTLERİ BEKLİYOR

28
0

Yanya (İoannina) Türk turistleri bekliyor ve misafir etmeye hazır.

Yanya Belediyesi Belediyesi tarafından organize edilen “Yanya İçin Turizm Tanıtma Etkiniliği” büyük bir katılımla gerçekleşti. Tanıtım toplantısına çok sayıda gazeteci ve davetli katıldı. Katılanlar arasında Selanik (Thessaloniki) Belediye Başkanı Yannis Butaris de hazır bulundu.

Tanıtıma Yanya Mitropoliti Maksimos, Epir (İpiros) Bölge Başkanı Alekos Kahrimanis, Yanya Ticaret Odası Başkanvekili Dimitris Dimitriu, Yanya Otelciler Birliği Başkanı Kostas Vlahos, Enternasional Selanik Fuarı Başkanı Anastasios Cikas, Tourism Plus şirketi sahibi Nikos Sapuncis katıldı.

Başarılı turizimci Stefanos Hacimanolis, son yıllara turizm alanında Yunanistan-Türkiye arasında önemli projelere imza atarken şimdi de Kuzey Yunanistan’da Osmanlı eserlerinin ziyaretçilere açılması için Türkiye’deki turizm şirketleriyle de yakından işbirliği yapmaya devam ediyor.

Yanya Belediyesi tarafından organize edilen “Yanya İçin Turizm Tanıtma Etkiniliği”nde Yanya (İoannina) Belediye Başkanı Thomas Begas konukları karşıladı ve tek tek kendileriyle yakından ilgilenerek, Yanya bölgesindeki turizm potansiyeli hakkında ve ilk defa profesyonelce yapılan organizasyonla ilgili kendilerine detaylı bilgi verdi.

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz