Ana Sayfa Batı Trakya Haberler YANNAKİDİS KOZLUKEBİR BELEDİYESİ’Nİ ZİYARET ETTİ

YANNAKİDİS KOZLUKEBİR BELEDİYESİ’Nİ ZİYARET ETTİ

14
0

Doğu Makedonya-Trakya Eyalet Başkanı Aris Yanakidis, Rodop bölgesinden sorumlu başkan yardımcısı Pavlos Damianidis ve eyalette görevli bazı yetkililerle birlikte 10 Nisan 2012 Salı günü Kozlukebir Belediyesi’ne gerçekleştirdiği ziyarette Belediye Başkanı İbrahim Şerif ve diğer belediye yetkilileriyle görüştü.

Salı günü yapılan ziyarette Eyalet Başkanı Yanakidis ve yanındakileri Belediye Başkanı İbrahim Şerif, Meclis Başkanı Rıdvan Mustafa, Başkan Yardımcıları Muzaffer Molla, Aydın Başoğlu ve Mehmet Nizam karşıladı.

Eyalet yetkilileri ile belediye yetkilileri arasında gerçekleşen görüşme yaklaşık bir saat sürdü. Ziyaret görüşmesi kapsamında Kozlukebir Belediyesi’nin ESPA programından bölgede hayata geçireceği projeler ele alında.

Belediye Başkanı İbrahim Şerif ve yardımcıları belediyenin yapmak istediği projeler konusunda Eyalet Başkanı Aris Yanakidis’i detaylı bilgilendirdiler. Bunun haricinde belediyede görevli mühendisler de projeler konusunda belediyenin yaptığı çalışmaları ve bunların ne aşamada olduklarını aktardılar.

Eyalet Başkanı Aris Yanakidis ve başkan yardımcısı Pavlos Damianidis projeler konusunda belediye yetkililerinden kapsamlı bilgi aldıktan sonra, bölgede yapılmak istenden yol, su, alt yapı v.b projelerin hayata geçirebilmesi hususunda her zaman işbirliği yapmaya hazır olduklarını ve bu doğrultuda hareket ettiklerini belirttiler.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz