Ana Sayfa Batı Trakya Haberler VZM ŞİRKETLER GRUBU CEMİL KABZA VE RIDVAN AHMET’E TEŞEKKÜR ETTİ

VZM ŞİRKETLER GRUBU CEMİL KABZA VE RIDVAN AHMET’E TEŞEKKÜR ETTİ

23
0

Hollanda’da faaliyetlerine devam eden ve bünyesinde Batı Trakya’lı birçok Türk işçiyi barındıran VZM Şirketler Grubu yayınladığı yazılı mesajla, yardımlarından dolayı Kozlukebir Belediye Başkanı Rıdvan Ahmet ve Mustafçova Belediye Başkanı Cemil Kabza’ya teşekkür etti.

VZM Şirketler Grubu Batı Trakya Temsilcisi İrfan Çakır bizzat Belediye Başkanlarını ziyaret ederek kendilerine birer teşekkür belgesi takdim etti.

Basın açıklaması.

“Gurbette yaşayan Kozlukebir (Arriana) Belediyesi sakinlerine Hollanda için gerekli evrakın toplu halde temin edilmesini sağlayan Belediye Başkanı Sn. Rıdvan AHMET ile Belediye Başkan Yardımcıları Sn. İrfan HÜSEYİN, Ömer AREN SALİH, İsmail MOLLA ALİ MEHMET ve Ahmet KASAP’a, Meclis Başkanı Sn. Hüseyin HACI MEHMET’e sergiledikleri çağdaş belediyecilik anlayışı için VZM Şirketler Grubu olarak teşekkür eder, işbirliğimizin devamını dileriz.”

“Gurbette yaşayan Mustafçova (Miki) Belediyesi sakinlerine Hollanda için gerekli evrakın toplu halde temin edilmesini sağlayan Belediye Başkanı Sn. Cemil KABZA ile Belediye Başkan Yardımcıları Sn. Embiye EFENDİ ve Cihat GOVENDAR’a, Meclis Üyesi Adnan PEÇENEK’e  sergiledikleri çağdaş belediyecilik anlayışı için VZM Şirketler Grubu olarak teşekkür eder, işbirliğimizin devamını dileriz.”

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz