Ana Sayfa Batı Trakya Haberler VURDU KAÇTI, 18 YAŞINDA GENCİ ÖLÜME TERKETTİ!

VURDU KAÇTI, 18 YAŞINDA GENCİ ÖLÜME TERKETTİ!

22
0

Gümülcine’de bir araç sürücüsü 18 yaşında bir genci motosikletin üzerinde seyir halindeyken vurdu, sonra da genci ölüme terkederek olay yerinden uzaklaştı.

Olay Gümülcine’de Bağlarmahallesi-Tuzcuköy yolu üzerinde dün gece yaşandı. Ailesinin BİRLİK Gazetesi’ne anlattıklarına göre, dün gece vakti SEAT marka bir araç aşırı hız yaparak Baglarmahallesi’nden geçti ve daha sonra aynı yolun üzerinde motosikletiyle seyir halinde olan 18 yaşındaki Tavşan Emin Erkan isimli gence çarparak yaklaşık 400 metre sürükledikten sonra genci motosikletiyle birlikte aşırı hız yüzünden yol kenarında çalıların içine fırlattı.

Vijdansız sürücünün durmadan genci adeta ölüme terkederek olay yerinden uzaklaştığı belirtiliyor. Bu olayda iki bacağı da kırılan genç kanlar içinde çalıların içinden yola sürünerek çıktığı ve derhal cep telefonuyla ailesine haber verdiği belirtiliyor. Olay yerine giden ailesi ve yakınları ambulans çağırarak genci acilen Gümülcine Sismanoğlio devlet hastanesine kaldırdılar. Yapılan ilk müdahaleden sonra  gencin hayati tehlikesinin bulunmadığı, ancak bugün öğle saatlerinde ayaklarındaki kırıklara müdahale edilmesi için ameliyata alındığı belirtildi.

Polis şimdi bu genci ölüme terkeden SEAT marka arabanın sürücüsünün peşine düştü.

 

   

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz