Ana Sayfa Yunanistan Haber Venizelos’ta 119 Kişide Koronavirüs Vakası Tespit Edildi

Venizelos’ta 119 Kişide Koronavirüs Vakası Tespit Edildi

0
0

Eleftherios Venizelos adlı yolcu gemisinde mürettebatta korona semptomlarının görülmesinin ardından Sağlık Bakanlığı ekipleri tarafından yapılan testlerin sonuçları açıklandı.

Sivil Savunma Bakanı Yardımcısı Nikos Hardalias tarafından yapılan açıklamaya göre, 380 kişiye yapılan test sonuçlarında 119 kişide Koronavirüs vakası tespit edildiği belirtildi. Bunun üzerine gemi Pire Limanı’nda iskelede özel bir bölüme çekildi.

Koronavirüs vakasına rastlanmayan kişilerin aşamalı olarak Atina’da otellere yerleştirilecek ve sonrasında da tekrar controller yapıldıktan sonra evlerine gönderilecekler.

Koronavirüs vakasına karşı pozitif olan 119 kişi de 14 gün boyunca gemide ayrı ayrı odalarda doktor gözetiminde karantinada tutulacaklar.

Son olarak gemi şirketi ve acentenin gemideki tüm ihtiyaçların giderilmesi için gerekli önlemleri aldıkları da belirtiliyor.

Bakan Yardımcısı Hardalias’ın da belirttiği üzere, yarından itibaren gemide kalan yolcuların ailelerine detaylı bilgi verileceği de ifade ediliyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz