Ana Sayfa Batı Trakya Haberler UTKU YAZAN TÜRK HAVA YOLLARINI YUNANİSTAN’DA BAŞARIDAN BAŞARIYA UÇURUYOR!

UTKU YAZAN TÜRK HAVA YOLLARINI YUNANİSTAN’DA BAŞARIDAN BAŞARIYA UÇURUYOR!

31
0

Türk Hava Yolları (THY) Selanik Müdürü Utku Yazan, Selanik ve Kuzey Yunanistan genelinde Türk Hava Yolları’nı başarıdan başarıya uçurmaya devam ediyor.

Utku Yazan’ın büyük çabalarıyla Türk Hava Yolları (THY) ile Yunanistan’da Dom Oteller zinciri arasında Miles&Smiles anlaşması imzalandı. Müşterilere uçtukça kazandıran yolcu programı Miles&Smiles, müşterilerine yeni evler ve imkanlar sunmasının yanı sıra yapılan konaklamalarda da bonus mil kandıracak.

THY, İstanbul TÜYAP Fuar Merkezi’nde düzenlenen EMITT 18. Doğu Akdeniz Turizm ve Seyahat Fuarı’nda stant açtı. Burada Dom Oteller zinciri ile Miles&Smiles anlaşması imzalayan THY, programın detaylarına ilişkin basın toplantısı düzenledi.

Utku yazan: “Yunanistan pazarı için çok önemli bir gün.

THY Selanik Müdürü Utku Yazan, “Yunanistan pazarı için çok önemli bir gün. 67 yıldan beri sefer yaptığımız Yunanistan’da merkezi Selanik olan Dom Oteller zinciri ile Yunanistan’da ilk defa Miles&Smiles anlaşması yapmış bulunmaktayız. Selanik hattı 2011 yılı itibariyle günde 4 sefer olarak başlamış, bugün itibari ile de Selanik’i birbirine bağlamaktadır. Mart ayının sonunda da sivil havacılık ile beraber günde 2 sefere çıkmak istiyoruz. Bu vesile ile Dom Oteller ile anlaşma imzaladık ve bundan sonra Türkiye’den ve dünyanın her yerinden gelen değerli müşterilerimiz Selanik ve çevresindeki Dom Otellerde kalarak ekstra 1 mil kazanacaktır. Bu vesile ile yanımızda Dom Oteller Zinciri Yönetim Kurulu Başkanı Konstantinos Aleksopulos bulunmaktadır” dedi.

Konstantinos Aleksopulos. “Yunan işadamı olarak söylüyorum; ‘Türkiye bizim için çok önemli.

Ardından söz alan Dom Oteller Zinciri Yönetim Kurulu Başkanı Konstantinos Aleksopulos, “Bu anlaşma bizim için çok önemli. Bu işbirliği anlaşması bizim için gerçekten çok çok önemlidir. Bizim için en önemli olay şu, Türk Hava Yolları ile çalışıyoruz. Biz bir Yunan şirketi olarak Türkiye’de yatırımda bulunuyoruz. Yunan işadamı olarak söylüyorum; ‘Türkiye bizim için çok önemli. Türkiye’de yeni Dom Oteller yapmak istiyoruz” diye konuştu.

Aleksopulos, bir gazetecinin Türkiye ile Yunanistan arasındaki vize sorununa ilişkin soru üzerine, “Hem sizin için hem bizim için vize çok çok önemlidir. Onun için biz turizmciler olarak bu konuda çalışmalarımız var. Son zamanlarda hakikatten yakın zamanda bu sorunu çözeceğiz” diye yanıtladı.

Yapılan açıklamaların ardından Türk Hava Yolları Selanik Müdürü Utku Yazan, Dom Oteller Zinciri Genel Müdürü Konstantinos Aleksopulos’a porselen tabak ile THY maket uçağını verdi.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz