Ana Sayfa Batı Trakya Haberler ÜMİT MİLLİLER SELANİK’TE “ATATÜRK EVİ”Nİ ZİYARET ETTİLER

ÜMİT MİLLİLER SELANİK’TE “ATATÜRK EVİ”Nİ ZİYARET ETTİLER

14
0

Türkiye Ümit Milli Futbol Takımı, 2015 U-21 Avrupa Şampiyonası Elemeleri 7. Grup’taki oynadığı altıncı maçın ardından Selanik’te “Atatürk Evi”ni ziyaret ettiler.

Teknik Direktör Abdullah Ercan başkanlığındaki kafile Katerini’de oynadıkları maçtan bir gün sonra Türkiye’ye hareket öncesi Selanik’e gelerek “Atatürk Evi”ni ziyaret ettiler. T.C. Selanik Başkonsolosu Tuğrul Biltekin, Türkiye Ümit Milli Futbol Takımı kafilesini “Atatürk Evi”nin bahçesinde kabul etti.

Başkonsolos Biltekin futbolcu ve kafiledeki yetkililere “Atatürk Evi” ve Selanik hakkında bilgi verdi. Futbolcular “Atatürk Evi”nin içini gezerek bol bol fotograf çektiler, ev hakkında bilgi aldılar. Teknik heyet ve Futbolcular Başkonsolos Tuğrul Biltekin’e Milli takımın bir formasını hediye etti. 

Başkonsolos Tuğrul Biltekin bu ziyaret sonrası İlhan Tahsin’in sorularını yanıtlayarak ziyareti ve maçı da değerlendirdi.

VİDEO İZLE: http://www.dailymotion.com/video/x1f32r3_baskonsolos-biltekin-futbolcularin-ataturk-evi-nin-ziyaretini-degerlendirdi_news

Türkiye Ümit Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Abdullah Ercan da maçın değerlendirmesini ve “Atatürk Evi” ziyareti hakkında açıklamalarda bulundu:

VİDEO İZLE: http://www.dailymotion.com/video/x1f2vpx_abdullah-ercan-selanik_news

Fenerbahçenin başarılı futbolcusu Salih Uçan da maçla ilgili ve “Atatürk Evi” hakkında görüşlerini İlhan Tahsin’e anlattı.

VİDEO İZLE: http://www.dailymotion.com/video/x1f1cyf_salih-ucan-ataturk-evi_news

VİDEO İZLE: http://www.dailymotion.com/video/x1f7zvz_umit-milliler-selanik-te-ataturk-evi-ni-ziyaret-ettiler_news 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz