Ana Sayfa Batı Trakya Haber “Tütüncülerin Alın Terinin Karşılığını Almaları İçin Kararlı Bir Şekilde Başlayacağız”

“Tütüncülerin Alın Terinin Karşılığını Almaları İçin Kararlı Bir Şekilde Başlayacağız”

1
0

Trakya Tütün Üreticileri Kooperatif Başkanı olarak Sinan Amet’i seçtiler. Daha önce Esat Hüseyin listesine karşı kendi listesini oluşturan ve muhalefet olarak seçilen Sinan Amet, artık Trakya Tütün Üreticileri Kooperatif Başkanı olarak görev yapacak. Bu bağlamda çiçeği burnunda yeni başkan Sinan Amet yaptığı yazılı açıklamada işe hızlı başlayacaklarını belirtiyor.

Başkan Sinan Amet imzalı yapılan yazılı açıklamada, “tütün üreticilerinin yaşamış ve karşı karşıya kalmış oldukları ekonomik sıkıntıların ve zorlukların hızlı çözümü noktasında görevimize başlayacağız. Bugünden itibaren çalışmalarımıza başlayarak, tütüncülerin emeklerinin ve alın terinin karşılığını en iyi bir şekilde alması için mücadelemize kararlı bir şekilde başlayacağız.” ifadelerine yer veriliyor.

“Tüm tütün üreticilerine yeni bir çalışma ve yönetim şekli getirmeyi hedeflemekteyiz.”

“Değerli tütün kooperatifi üyeleri ve tütün üreticileri;

Tütün Kooperatifi başkanı sayın Esat Hüseyin’in yönetim kurulu başkanlığından istifa etmesi sonrasında, yönetim kurulu bu istifayı kabul ederek yeniden yönetim kurulu başkanlık seçimleri yapmıştır. Bu seçim 27/12/2021 Pazartesi günü saat 17:00 gerçekleşmiştir. 7 kişilik yönetim kurulu üyeleri arasında gerçekleşen seçimde 5 yönetim kurulu üyesinin oyunu alarak, şahsımı Tütün Kooperatifi yönetim kurulu başkanı seçmişlerdir. Bu noktada desteğini esirgemeyen üyelere teşekkürü borç bilirim.

Tütün Kooperatifi başkanı olarak, yeniden tüm tütün üreticilerine yeni bir çalışma ve yönetim şekli getirmeyi hedeflemekteyiz. Bundan sonraki süreçte tütün üreticilerinin yaşamış ve karşı karşıya kalmış oldukları ekonomik sıkıntıların ve zorlukların hızlı çözümü noktasında görevimize başlayacağız. Bu görevin zorluklarının bilincindeyiz, zorlukların hızlı ve derhal aşılabilmesi için elimizden gelen tüm gayreti sonuna kadar vereceğimizden kimsenin şüphesi olmasın.

Değerli Tütün Kooperatifi üyeleri ve tütün üreticileri;

bugünden itibaren çalışmalarımıza başlayarak, tütüncülerin emeklerinin ve alın terinin karşılığını en iyi bir şekilde alması için mücadelemize kararlı bir şekilde başlıyacağız. Tütün üreticilerimize hayırlı olsun.”

Pazartesi, 27/12/2021 yapılan seçimde Kooperatif yönetim kurulu ve görev dağılımı şu şekilde oluşmuştur.

 

1- BAŞKAN: Sinan AMET

2- BAŞKAN YARDIMCISI: Muharrem HALİL İBRAHİM

3- GENEL SEKRETER: Ayfer FEYZULLAH

4- KASADAR: Erdinç HÜSEYİN

5- ÜYE: Esat HÜSEYİN

6- ÜYE: Mustafa MUSTAFA TEVFİK

7- ÜYE: Latif LATİF

SAYGILARIMLA

Sinan AMET

Trakya Tütün Üreticileri Kooperatif Başkanı

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz