Ana Sayfa Yunanistan Haber Türkler Adalara Akın Etti

Türkler Adalara Akın Etti

3
0

Türkler 15 Temmuz tatili sebebiyle Ege adalarına akın etti.

Hain darbe girişiminin 3. yıldönümüne rastlayan 15 Temmuz Pazartesi gününün resmi tatil ilan edilmesini fırsat bilen Türk tatilciler, hafta sonu ile birlikte 3 güne çıkan tatilini Ege adalarında geçirmek için harekete geçti.

Hain darbe girişiminin 3. yıldönümüne rastlayan 15 Temmuz Pazartesi gününün resmi tatil ilan edilmesini fırsat bilen Türk tatilciler, hafta sonu ile birlikte 3 güne çıkan tatilini Ege adalarında geçirmek için harekete geçti. Türk tatilciler, Midilli (Mitilini) adası başta olmak üzere, Ege’deki adalara gidebilmek için Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde bulunan deniz hudut kapısı önünde uzun kuyruklar oluşturdu.

Midilli Ticaret Odası Başkanı Evangelos Mirsinias yaptığı açıklamada, “Ayvalık Ticaret Odası başkanı ve yönetimiyle Midilli ile Ayvalık arasında karşılıklı ticari ilişkileri daha da ileriye götürebilme konularını görüştük. Bu kardeşliği ve dostluğu her iki tarafta da karşılıklı olarak devam ettirmeyi hedefliyoruz. Şu anda her iki taraftan da birbirine karşılıklı gidiş-gelişler var. Buda ekonomik bir hareketliliği beraberinde getiriyor. Bu durumun daha da artarak büyümesini ve yaz-kış devam etmesini arzuluyoruz” diye konuştu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz