Ana Sayfa Türkiye | Dünya “Türkiye’yi Hedef Alanlar, Bunun Altında Kalır”

“Türkiye’yi Hedef Alanlar, Bunun Altında Kalır”

7
0

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, Kocaeli Büyükşehir Belediyesince düzenlenen 11. Kocaeli Kitap Fuarında okuyucularıyla buluşan Perinçek, İsrail ordusunun, abluka altındaki Gazze Şeridi’nde Anadolu Ajansının (AA) ofisinin de bulunduğu binayı vurmasını kınadı.
Genel Başkanı Doğu Perinçek, burada yaptığı açıklamada, “Bizi bir kez daha uyarmış oldu İsrail bu saldırısıyla ama şunu belirtelim; Türkiye’yi hedef alanlar, bunun altında kalır.” değerlendirmesini yaptı.
Doğu Perinçek, “ABD ve İsrail’in, Doğu Akdeniz’de Türkiye’ye karşı yıllardır “Nemesis” ve “Noble Dina” tatbikatları yaptığını ifade eden Perinçek, “Amerika ve İsrail donanmaları Türkiye’yi tehdit ediyor. Enerji kaynaklarımızı, Yunanistan ve Güney Kıbrıs ile birlikte tehdit ediyor. İsrail’in bu saldırısı da bizim açımızdan şaşırtıcı değil. Yani onun nerede olduğunu, hangi konumda olduğunu, ülkemize olan düşmanlığını biliyoruz. Bizi bir kez daha uyarmış oldu İsrail bu saldırısıyla ama şunu belirtelim; Türkiye’yi hedef alanlar, bunun altında kalır.” değerlendirmesini yaptı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz