Ana Sayfa Batı Trakya Haberler TÜRK İŞADAMININ YATI MİKONOS’TA BATTI

TÜRK İŞADAMININ YATI MİKONOS’TA BATTI

14
0

Mikonos Adası’nda, adı açıklanmayan bir Türk işadamı ve ailesinin içinde bulunduğu İngiliz bayraklı ‘Forme’ adlı yat, demirli olduğu koyda battı.

Mikonos Adası’nda, adı açıklanmayan bir Türk işadamı ve ailesinin içinde bulunduğu İngiliz bayraklı ‘Forme’ adlı yat, demirli olduğu koyda battı. İşadamı ve ailesi Yunan Sahil Güvenlik ekipleri tarafından kurtarıldı.

İstanbul’dan ailesiyle Yunan Adaları’na tatile gelen Türk işdamına ait 35 metrelik ‘Forme’ adlı yatın, sabah akarşı saat 05Ç00 civarında kayalıklara çarparak altından darbe aldığı ve daha sonrada battığı belirtiliyor. Yerel gazetede yer alan haberde, Mikonos Adası’ndaki Psarou Koyu’nda demirliyken su almaya başlayan yatın kaptanının yardım çağrısı üzerine gelen Yunan Sahil Güvenlik ekibi ve marina botlarının Türk işadamı ve ailesini kurtardığı belirtildi. Yatın, içindekilerin kurtarılmasından 20 dakika sonra battığına da haberde yer verildi.

Sahildeki Yunanlılar’ın heyecan ve korku içinde batışını izlediği yattan son anda kurtarılan Türk işadamı ve ailesinin ifadelerinin ardından Atina üzerinden İstanbul’a döneceklerine de haber de yer verildi. İngiliz bayraklı yattaki Türk işadamının adı ise açıklanmadı.

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz