Ana Sayfa Batı Trakya Haberler TÜRKİYE’NİN GURURU PETROL OFİSİ SELANİK FUARI’NDA TÜRKİYE’Yİ LAYIKIYLA TEMSİL EDİYOR

TÜRKİYE’NİN GURURU PETROL OFİSİ SELANİK FUARI’NDA TÜRKİYE’Yİ LAYIKIYLA TEMSİL EDİYOR

20
0

Türkiye’nin gururu Petrol Ofisi Uluslararası Selanik (Thessaloniki) Fuarı’nda Türkiye’yi layıkıyla temsil ediyor.

83 kez kapılarını Yunanistan ve Balkanlar’a açan Uluslararası Selanik Fuarı, Yunanistan Başbakanı Aleksis Çipras’ın katılımıyla resmen açıldı.

Türkiye madeni yağ ve kimyasallar pazarının lideri Petrol Ofisi, madeni yağ ve gres üretiminde 350’den fazla ürünüyle otomotiv, sanayi, madencilik, tarım, nakliye ve inşaat ile denizcilik sektörlerinin her türlü madeni yağ ihtiyacına cevap veren Petrol Ofisi, üstün kaliteli ürünleri, gelişmiş lojistik ağı, güçlü altyapısı ve uzun yıllara dayanan operasyonel hizmet deneyimi sayesinde en çok tercih edilen marka olarak müşterilerinin hep yanında oldu.

Bu anlayışla Yunanistan’da da aktif bir görev üstlenen Batı Trakyalı işadamı Güner Mustafa, Petrol Ofisi şirketini her geçen gün madeni yağ piyasasında üst sıralara taşımaya devam ediyor. Yunanistan’ın birçok bölgesinde katıldığı ticaret fuarlarında şirketin ürünlerini büyük bir beceriyle tanıtmaya devam ediyor.

Bu yıl ikinci kez katıldığı Yunanistan’ın en büyük Uluslararası fuarlarından biri olan Uluslararası Selanik (Thessaloniki) Fuarı’nda yaklaşık 40 metre karelik bir alanda Petrol Ofisi şirketi ürünlerini sergileyerek Türk şirketini layıkıyla tanıtıyor, temsil ediyor. 

Petrol Ofisi’nin standını Türkiye’nin Selanik Başkonsolosu Orhan Yalman Okan ve Ticaret Ataşesi Serkan Buralı da ziyaret ederek “hayırlı olsun “dileklerinde bulundu.

Petrol Ofisi şirketi Yunanistan bayii Yönetim Kurulu Başkanı Batı Trakyalı işadamı Güner Mustafa, şirketin Genel Müdürü olan oğlu Emre Mustafa ve ekibi ile birlikte gece gündüz demeden Yunanistan’ın her bölgesine ulaşarak şirketin ürünlerini pazarlıyor, Yunanistan’da madeni yağ piyasasındaki pazar payından en üst düzeyde kazanç sağlamayı hedefliyor. Son iki yılda elde edilen rakamlar zaten kendiliğinden bu ciddi çalışmanın sonuçlarını ortaya koyuyor.

“Ürünlerimizin kalitesine güvenerek biz az laf, çok iş anlayışıyla kısa zamanda yeni yeni rekorlara imza atıyoruz”

BİRLİK Gazetesi’ne konuşan Petrol Ofisi şirketi Yunanistan Bayii Yönetim Kurulu Başkanı Güner Mustafa şunları dile getirdi. “Amacımız Yunanistan piyasasında daima ileriye, daha ileriye gitmek. Türkiye’nin hangi şirketi ile iş yaptığımızın çok iyi farkında olmamız bizi mutlu ederken, aynı zamanda da sorumluluk yüklüyor. Ancak ben ve ekibim bu sorumluluğun farkında olarak rakamlara kenetlenmiş durumdayız. Yunanistan pazarı çeşitlilik açısından bu alanda zor bir pazar olsa da, ürünlerimizin kalitesine güvenerek biz az laf, çok iş anlayışıyla kısa zamanda yeni yeni rekorlara imza atıyoruz, durmak yok ve atmaya da devam edeceğiz. Bizi destekleyen tüm herkesten Allah razı olsun. Yunanistan ile Türkiye arasındaki ticaret hacmine katkı lafla sağlanmıyor, Yunanistan’ı bir uçtan bir diğer uca kadar dolaşarak, çalışarak başarıyoruz. Son olarak fuarda en fazla ilgiyi gören şirket olmanın gururunu da yaşadığımızı belirtmeliyim. BİRİK gazetesi olarak ilk günden itibaren bize ve şirketimize verdiğiniz önem ve desteklerden dolayı sizlere de teşekkürler ediyorum. Selanik’te de bizim sesimiz oldunuz.”

Stand: 16. Hol – Stand T3
Tarih:08-16/09/2018 
Yer:Selanik Helexpo Fuar Merkezi.
Fuar Saatleri: Pazartes-Salı-Çarşamba-Perşembe-Cuma 16:00-22:00 
Cumartesi-Pazar 10:00-22:00

83η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης
Η οικογένεια τις Petrol Ofisi σας καλωσορίζει στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης στο περίπτερο 16 στανδ Τ3.
08-16/09/2018 
Ωράριο: Δευτέρα-Τρίτη-Τετάρτη-Πέμπτη-Παρασκευή 16:00-20:00
Σάββατο-Κυριακή 10:00-22:00f

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz