Ana Sayfa Batı Trakya Haberler TÜRK’LERE “KÖPEKLER” DEDİ, CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’A DA “DELİ” DİYEREK HAKARET ETTİ!!!

TÜRK’LERE “KÖPEKLER” DEDİ, CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’A DA “DELİ” DİYEREK HAKARET ETTİ!!!

26
0

Edirne’de tutuklu bulunan iki Yunan askere destek amaçlı evine 140 metre karelik Yunan bayrağı astı, Türk’lere “köpekler” dedi, Cumhurbaşkanı Sayın Erdoğan’a da “deli” diyerek hakaret etti!!!

Mora’da Argos bölgesi Nea Kios (Bursa Gemlik Rum mübadil göçmenlerinin kurduğu köy) İoannis Athanasopoulos isimli bir Yunan vatandaşı, Yunanistan ile Türkiye arasındaki sınırı ihlal ederek izinsiz olarak Türk tarafına geçen ve şu an Edirne’de tutuklu bulunan iki Yunan askerine destek amaçlı evinin önüne tam 140 metre karelik dev Yunan bayrağı astı. Bununla da hızını alamayan Athanasopoulos, “benim için bunun birinci amacı deli Erdoğan’ın bodrumlarında bulunan iki çocuğa dayanışmayı ifade ediyor. İkincisi ise bu köpeklerden bizi kurtaran Kolokotronis’e saygıyı ifade ediyor” diyerek Türk’lere ve Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a hakaret etti. 

BAYRAĞI DA TERS ASMIŞ!!!

Bölgede yerel argolikeseidiseis.gr haber sitesine konuşan İoannis Athanasopoulos isimli vatandaşın hakaret içeren videosunu buradan izleyebilirsiniz.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=70&v=v3if3UlMsDo

KINIYORUZ!!! YASALARIN GEREĞİNİN YAPILMASINI TALEP EDİYORUZ!!!

BİRLİK gazetesi olarak, İoannis Athanasopoulos isimli Yunan vatandaşını bir ırka karşı yapmış olduğu ağır hakaretlerden, bir ülkenin Cumhurbaşkanına yönelik sarf etmiş olduğu aşağılayıcı sözlerden dolayı şiddetle kınıyoruz. Ülkemiz Yunan devletinin yetkili makamlarına suç duyurusunda bulunarak, yasaların gereğinin yapılmasını talep ediyoruz!!!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz