Ana Sayfa Avrupa ve Balkanlar TÜRK-YUNAN TURİZMCİLER ANKARA’DA BULUŞTU

TÜRK-YUNAN TURİZMCİLER ANKARA’DA BULUŞTU

13
0

Ankara’daki Yunanistan Büyükelçiliği’nin daveti üzerine turizm ilişkilerinin geliştirilmesi amacıyla, Ankara Sanayi Odası’nda Workshop gerçekleştirildi.

Ankara’daki Yunanistan Büyükelçiliği’nin daveti üzerine turizm ilişkilerinin geliştirilmesi amacıyla, Makedonya, Trakya, Ege Adaları ve Girit’te faaliyet gösteren turizm seyahat acenteleri yetkilileri ve otel işletmecileri ile ülkemizden Kayseri, Ordu, Samsun, Trabzon, Ankara, Amasya, Tokat ve Çorum İllerinin İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü yetkilileri, seyahat acenteleri, otel işletmecilerinin katılımıyla 07.04.2014 tarihinde Ankara Sanayi Odası’nda Workshop gerçekleştirildi.

İl Kültür ve Turizm Müdürü, turizm araştırmacısı, otel işletmecisi ve seyahat acentesi yetkilileri katıldılar. Toplantıda kültür ve tarihi değerlerini tanıtan 20 dakikalık İngilizce sunum yapıl.

Workshop toplantısının ardından seyahat acentaları ve yetkilileri karşılıklı bilgi alış verişinde bulunmuş, tur düzenleme konusunda fikir birliğine varmışlardır.

İl Kültür ve Turizm Müdürü Sayın İsmet TAYMUŞ 2. Workshop toplantısının İlimizde gerçekleştirilmesi temennisini dile getirmiş, İlimizle ilgili yapılan sunum, Yunanistan Büyükelçisi ve katılımcılar tarafından büyük beğeni toplamıştır.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz