Ana Sayfa Batı Trakya Haberler TÜRK VE YUNANLI POLİSLER KARŞI KARŞIYA GELDİ

TÜRK VE YUNANLI POLİSLER KARŞI KARŞIYA GELDİ

10
0

Türkiye’de 10 Nisan polis haftası etkinlikleri kapsamında Edirne Emniyeti ile Dedeağaç Emniyet Müdürlüğü basketbol takımları arasında Mimar Sinan Kapalı Spor Salonunda bir dostluk maçı düzenlendi. Dostluk maçını Edirne Emniyet Müdürlüğü Basketbol takımı 64-60 kazandı.

Dostluk maçı öncesi bir açıklama yapan Edirne Emniyet Müdürü Cemil Ceylan, 10 Nisan Polis Haftası etkinlikleri çerçevesinde komşu ülkelerin emniyet teşkilatlarıyla işbirliğine devam ettiklerini belirtti.

“Bundan sonraki ilişkilerimiz bu tür etkinliklerle devam eder”

Geçtiğimiz günlerde Bulgaristan’ın Kırcaali Emniyeti ile voleybol maçı düzenlediklerini ifade eden Ceylan, “Geçtiğimiz günlerde Bulgaristan’ın Kırcaali Emniyet Müdürlüğü ile bir voleybol müsabakası düzenledik.

Bu gün ise 10 Nisam etkinlikleri nedeniyle Yunanistan’ın Dedeağaç Emniyet Müdürlüğü ile bir basketbol maçı tertip ettik. Davetimize icabet ettikleri için kendilerine çok teşekkür ediyorum, umarım bundan sonraki ilişkilerimiz bu tür etkinliklerle devam eder” dedi.

“Bu işbirliğinin artarak devam etmesini diliyorum”

Yunanistan’ın Dedeağaç Emniyet Müdürü Tsouknadis İoakim, “Türk polis teşkilatının bir dostluk maçına davet etmesi bizi çok memnun etti. Edirne ve Dedeağaç Emniyeti ciddi ortak çalışmalar yürütüyor. Bu işbirliğinin artarak devam etmesini diliyorum” şeklinde konuştu.

Mimar Sinan Kapalı Spor Salonunda düzenlenen basketbol müsabakasını Edirne Emniyet Müdürlüğü takımı 64-60 kazandı.

Edirne Emniyeti geçtiğimiz günlerde Bulgaristan’ın Kırcaali Emniyeti ile oynadıkları voleybol maçını ise 3-1 kaybetmişti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz