Ana Sayfa Batı Trakya Haberler THESSALYA ÜNİVERSİTESİ’NDE BEDAVA BESLENECEK ÖĞRENCİLERİN SAYISI BELLİ OLDU

THESSALYA ÜNİVERSİTESİ’NDE BEDAVA BESLENECEK ÖĞRENCİLERİN SAYISI BELLİ OLDU

17
0

Thessalya Üniversitesi’nde bedava beslenecek olan öğrenciler belli oldu. Üniversite yönetimi tarafından bedava beslenecek olan öğrencilerin sayısının 735 olduğu açıklandı. Bu rakamın ağırlıklı olarak Volos’ta bulunan Thessalya Üniversitesi’ne bağlı bölümlerde öğrenim gören hak sahibi öğrencilerin olduğu ifade ediliyor.

Buna göre;

Volos: 476 öğrenci

Kardiça: 32 öğrenci

Lamia: 88 öğrenci

Trikala: 68 öğrenci

Larissa: 71 TIP 47 öğrenci, Biyo-Kimya 24 öğrenci.

Hak sahibi öğrencilerin 7-24 Ocak 2014 tarihleri arasında, 2013-2014 Eğitim Öğretim Yılı beslenme kimlik kartını (ταυτότητα σίτισης) alarak onaylamaları gerekmektedir.

Beslenme kimlik kartı alma günleri:

Volos’ta eğitim gören öğrenciler Öğrenci Kimliği (ΠΑΣΟ) ile, Öğrenci İşleri Müdürlüğü (Διεύθυνση Φοιτητικής Μέριμνας) Αργοναυτών & Φιλελλήνων caddesindeki Papastratou binası 1.katta bulunan sekreterliğe başvurmaları gerekmektedir.

Larissa, Trikala, Kardiça ve Lamia’daki bölümlerde öğrenim gören öğrenciler ise, bir kimlik fotografı ile bölüm sekreterliklerine baş vuru yaparak beslenme kimlik kartını temin edebilirler.

Dikkat! 7-24 Ocak 2014 tarihleri arasında başvuru yapmayan öğrencilerin bu tarihten sonra beslenme kartı sahibi olamayacakları gibi haklarını da kaybedecekleri önemle vurgulanıyor. 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz