Ana Sayfa Batı Trakya Haberler TEK RUMELİ TELEVİZYONU’NDA GÖKHAN’LA-İLHAN FIRTINASI BAŞLIYOR!

TEK RUMELİ TELEVİZYONU’NDA GÖKHAN’LA-İLHAN FIRTINASI BAŞLIYOR!

18
0

Balkanlar’ın sesi, soluğu ve kulağı olan Tek Rumeli Televizyonu’nda yepyeni bir fırtına başlıyor. İki deneyimli gazeteci Gökhan Tuzladan ve İlhan Tahsin bundan sonra belirli aralıklarda sizleri adeta ekran başına bağlayacak.

Yunanistan’ın, Bulgaristan’ın, FYROM’un (Makedonya) turistik güzelliklerini, festivallerini, kültürel etkinliklerini ön plana çıkaracak olan bir programla karşınıza çıkmaya hazırlanan Gökhan-İlhan ikilisinin ilk programı bu akşam saat 21:00’dan itibaren Tek Trumeli televizyonu ekranlarında olacak.

İskeçe’nin dağlık bölgesi 8.Ketenlik Gençlik Festivali kapsamında birbirinden ilginç ve güzel görüntülerle izleyeceğiniz program bundan sonra kah orada, kah burada farkıyla izlemeye hazır olun. Bu ikilinin ne yapacağı hiç belli olmaz.

Bir bakmışsınız ki bir düğün dernekte karşınıza çıkmış veya Selanik, Atina, Ege Adaları, Veria, Edessa, Yanya bölgelerinden Yunanistan’ın turistik güzelliklerini, Osmanlı Türk eserlerini, yüzyıllarca birlikte yaşamın esintilerini, ortak mutfaktan tutunda ortak kültürel etkinlikleri, Kiliseleri, dernekleri ve gelenek görenekleri ekrana taşıyacak.

Televizyonculuk tarihinde ilk defa yapılacak olan böyle bir programı kaçırmamanızı tavsiye ediyoruz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz