Ana Sayfa Batı Trakya Haberler TEDAVİ İÇİN DEDEAĞAÇ’TAN İSTANBUL’A GÖTÜRÜLDÜ

TEDAVİ İÇİN DEDEAĞAÇ’TAN İSTANBUL’A GÖTÜRÜLDÜ

24
0

Gümülcine’de (Komotini) kalp krizi geçiren Türk kökenli Yunan vatandaşı, ailesinin isteği üzerine tedavi için İstanbul’a götürüldü.

Gümülcine Bağlar Mahallesi’nde ikamet eden kalp krizi geçirdikten sonra da felç olan yaklaşık 2 aydan beri de Dedeağaç (Aleksandrupolis) Hastanesi’nde tedavi gören Türk kökenli Yunan vatandaşı Salih Şakir, İstanbul’da tedavi altına alındı. Dedeağaç’tan ambulansla İpsala Gümrük Kapısı’na götürülen Şakir (29), Edirne Sağlık Müdürü Muhsin Kişioğlu’nun da yer aldığı sağlık ekibi tarafından teslim alınarak İstanbul’da Bağcılar Eğitim ve Araştırma Hastanesine götürüldü.

Kişioğlu, şunları anlattı: “Ailesi, gerekli tedavi için ülkemize getirilmesini istedi. Komuta kontrol merkezimiz Başkonsolosluk aracılığıyla Yunanistan makamlarıyla görüştü. Yunanistan ambulansıyla İpsala Gümrük Kapısı’na kadar getirilen hastamızı teslim aldık. Hastamıza önce Keşan Devlet Hastanesinde gerekli müdahaleleri yapacağız ve ardından da istanbul’a sevkedeceğiz.” Dediği belirtiliyor.

Not: AA’nın geçtiği haber eksik olduğundan dolayı BİRLİK Gazetesi olarak yaptığımız araştırmanın ardından haberimizde düzeltmeler yapılmıştır.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz