Ana Sayfa Batı Trakya Haberler TECAVÜZ ETTİLER SONRA DİRİ DİRİ YAKTILAR!

TECAVÜZ ETTİLER SONRA DİRİ DİRİ YAKTILAR!

16
0

İskeçe’de yaşanan vahşi bir olay herkesi yasa boğdu. Elde edinilen ilk bilgilere göre Selanik’te yaşayan İskeçeli 32 yaşında bir bayan  yılbaşı tatilini ailesiyle birlikte geçirmek üzere İskeçe’ye geldi. Ancak talihsiz bayan kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından önce tecavüze uğradı sonra da diri diri üzerine benzin dökülerek yakıldı. Talihsiz kadının arkadaşıyla çıktığı eğlenceden sonra sabaha karşı evine dönerken evinin grişindeki boşlukta saldırıya uğradığı belirtiliyor.

Görgü tanıklarının verdiği ilk bilgilere göre, şahısların bayana önce tecavüz ettikleri ve daha sonra da üzerine benzin dökerek ataşe verdikleri belirtiliyor.

32 yaşındaki kadının sabaha karşı çığlıklarını duyan babası ve kardeşinin olup biteni anlamak için derhal apartmandan aşağıya indiklerini, fakat apartmanın girişindeki iki motosikletin yandığını zannettikleri ve daha sonra olayı gören komşuların “motorların arkasında bir insan da yanıyor” haykırmaları üzerine baba ve kardeşin acı manzarayla karşılaştıkları belirtiliyor.

Polisin bu vahşi olayla ilgili geniş çaplı araştırma ve soruşturması devam ettiği belirtilirken, talihsiz bayanın yanan bedeni üzerinde yapılacak otopsi sonrasında önemli bulgulara ulaşılması bekleniyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz