Ana Sayfa Batı Trakya Haberler İTB GENÇLİK KOLU FUTBOL TURNUVASI BAŞARIYLA TAMAMLANDI

İTB GENÇLİK KOLU FUTBOL TURNUVASI BAŞARIYLA TAMAMLANDI

28
0

İskeçe Türk Birliği Gençlik Kolu’nun düzenlediği Mini Futbol Turnuvası başarıyla tamamlandı. İTB Gençlik Kolu üyeleri tarafından oluşturulan dört takımın katıldığı turnuvanın finali 13 Mayıs Pazar günü yapıldı. Karşılaşmayı maçların yapıldığı Karaköy stadına gelen çok sayıda kişi izledi.

Karaköy Futbol Stadında yapılan final karşılaşmasında İskeçe Merkez ile Mustafçova takımları karşı karşıya geldi. Mustafçovalı gençlerin maçta taraftar üstünlüğünü karşılaşmanın ilk dakikalarında daha hissettirdi. Son dakikalara kadar 2 – 2 berebare devam eden final maçını son dakikalarda üst üste iki gol bulan İskeçe Merkez takımı kazandı. İskeçe Merkez ekibi, rakibi Mustafçova’yı 4 – 2 yenerek Gençlik Kolu kupasının sahibi oldu. Turnuvaya Ketenlik ve Kırköy takımları da katılmıştı.

Final maçından sonra düzenlenen törende İskeçe Merkez ekibi İTB Gençlik Kolu kupasını İskeçe Türk Birliği Başkanı Ozan Ahmetoğlu’ndan aldı. Her iki takıma da madalyalar Mustafçova Belediye Başkanı Cemil Kabza, DEB Partisi Genel Başkanvekili Ahmet Kara, Bulustra (Avdira) Belediye Başkan Yardımcısı Nurdan Eminoğlu, İTG Gençlik Kolu Sorumlusu Bülent Hacısalih ve Gençlik Kolu Başkanı Emine Zeybek ile Gençlik Kolu yöneticileri tarafından takdim edildi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz