Ana Sayfa Batı Trakya Haberler TANER MUSTAFAOĞLU: “TÜRK TOPLUMUNUN GÜCÜNÜ GÖSTERMEK İSTİYORUZ”

TANER MUSTAFAOĞLU: “TÜRK TOPLUMUNUN GÜCÜNÜ GÖSTERMEK İSTİYORUZ”

17
0

Batı Trakya Türkleri Derneği Genel Başkanı Mustafaoğlu: “Batı Trakya’dan mümkün olduğunca çok Yunan vatandaşı soydaşımızın Yunanistan’daki erken seçimde oy kullanmasını sağlayarak Türk toplumunun gücünü orada göstermek istiyoruz” dedi.

Batı Trakya Türkleri Derneği, Yunanistan’da 25 Ocak’ta gerçekleştirilecek erken genel seçimlere Batı Trakya’da yaşayan Türklerin daha etkin katılımını sağlayacak.

Batı Trakya Türkleri Derneği Genel Başkanı Taner Mustafaoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Yunanistan’da yapılacak seçimlere Batı Trakya Türklerinin de birçok adayla katılacağını söyledi.

Erken genel seçimlerde, Türkiye’de yaşayan soydaşların da oy kullanabilmesi için birçok ilden otobüs kaldıracaklarını belirten Mustafaoğlu, şöyle konuştu:

“Türkiye’de yaşayan Batı Trakya Türkleri de Yunanistan’da yapılacak milletvekili seçimlerinde oy kullanarak Türk toplumuna karşı sorumluluklarını yerine getirmek istiyor. Batı Trakya’dan mümkün olduğunca çok Yunan vatandaşı soydaşımızın Yunanistan’daki erken seçimde oy kullanmasını sağlayarak Türk toplumunun gücünü orada göstermek istiyoruz. Bunu gerçekleştirmek üzere girişimlerimiz olacak. Vatandaşların oy kullanmasını sağlamak için derneğimiz 23 ve 24 Ocak’ta otobüsler kaldıracak.”

Mustafaoğlu, Batı Trakya Türklerinin de seçimlerde, kendi meselelerini gündemde tutacak partilere ve partiler içinde fikirlerini temsil edecek adaylara mutlaka oy vereceğini kaydetti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz