Ana Sayfa Batı Trakya Haberler T.Ü. REKTÖRÜ YÖRÜK BAŞKONSOLOS BİLTEKİN’İ ZİYARET ETTİ

T.Ü. REKTÖRÜ YÖRÜK BAŞKONSOLOS BİLTEKİN’İ ZİYARET ETTİ

18
0

Edirne’den Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yener Yörük Türkiye’nin Selanik (Thessaloniki) Başkonsolosu Tuğrul Biltekin’i ziyaret etti.

Prof. Dr. Yener Yörük 20-21 Mart 2015 tarihlerinde Selanik’te QLS Şirketi ile başta Onkoloji olmak üzere yabancı hastaların Trakya Üniversitesi’nde tedavi edilmesi ve diğer bölümlerin de dahil olduğu sağlık turizmi üzerine görüşmelerde bulundu. Görüşmeye Doç. Dr. İrfan Perende de katıldı. Rektör Yörük görüşmede Üniversite Hastanesini; Medikal Onkoloji Bölümünü, PET, IMRT cihazlarını, Ameliyathaneleri, Laboratuarları ve Bölümleri sunum yaparak tanıttı. Görüşmelerin ardından Dünya Sağlık Örgütü’nden Nöroloji Uzmanı Dr. Kostas Peçanis ve Halk Sağlığı Uzmanı Dr. Agni Lontzakou ile Skype üzerinden iletişime geçilerek bu konuda temsilcilerin görüşleri alındı.

Prof. Dr. Yener Yörük daha sonra T.C.Selanik Başkonsolosu Tuğrul Biltekin’i ziyaret etti. Görüşmede dönem başkanlığını yaptığı ve kalıcı sekretaryası Trakya Üniversitesi’nde olan Balkan Üniversiteler Birliği konusu görüşüldü.

Başkonsolos Biltekin Prof. Dr. Yener Yörük’e “Atatürk Evi Müzesi”ni gezdirdi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz