Ana Sayfa Ελληνικά Νέα Tο ΔΗΠΕΘΕ Κομοτηνής φέρνει στην πόλη της Κομοτηνής μια παράσταση από...

Tο ΔΗΠΕΘΕ Κομοτηνής φέρνει στην πόλη της Κομοτηνής μια παράσταση από την Τουρκία

44
0

Tο ΔΗΠΕΘΕ Κομοτηνής συνεχίζοντας τον άξονα δράσης με τίτλο “Το θέατρο στα Βαλκάνια και στις Παρευξείνιες χώρες” φέρνει στην πόλη της Κομοτηνής μια παράσταση από την Τουρκία, την Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου 2018, με το έργο:

«Ωχ! Γιατί βρίσκεσαι στη θέση μου;»

του Omer Pinar

(Vay Sen Misin Ben Olan)

Το έργο παρουσιάζεται σε σκηνοθεσία Galip Erdal και σκηνικά-κοστούμια Fidan Sahin. Παίζουν οι ηθοποιοί : Kemal Kurucay, Tuba Erdem, Deniz Oral, Ece Muderrisoglu, Kemal Zeydan.

Λίγα λόγια για το έργο:

Αυτό που είναι ο άνθρωπος στα επτά του, είναι και στα εβδομήντα του.  Ο χαρακτήρας του δεν αλλάζει, ανάλογα με τις περιστάσεις και τις καταστάσεις, που αντιμετωπίζει. Το έργο, μέσα από δυο διαφορετικούς γάμους, εξετάζει με διασκεδαστικό τρόπο την εκ διαμέτρου αντίθετη συμπεριφορά των δύο φίλων, οι οποίοι, παρόλο που έχουν μεγαλώσει στο ίδιο πολιτιστικό και κοινωνικό περιβάλλον, αντιδρούν εντελώς ξεχωριστά στα ίδια δεδομένα.  

Η παράσταση θα παρουσιαστεί την Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου στο Πολιτιστικό Κύτταρο (αίθουσα του πρώην ΡΕΞ), στις 9.00 το βράδυ. Προπώληση εισιτηρίων: Δημοκρίτειο Βιβλιοπωλείο, τηλ. 25310-84040.

ΔΗΠΕΘΕ Κομοτηνής

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz