Ana Sayfa Yunanistan Haber Stefanis Yeniden Yapılandırıyor

Stefanis Yeniden Yapılandırıyor

5
0

Yeni Savunma Bakanı Yardımcısı Stefanis milli muhafız projesini yeniden yapılandırılıyor.

Yeni Savunma Bakanı Yardımcısı emekli Korgeneral Alkiviadis Stefanis’in orduda görevde olduğu dönemde başlattığı milli muhafız ve yedek askerler projesi yeniden yapılandırılıyor. Yeni yapılandırılma ile ilgili yasal düzenleme sonbaharda yapılacak.

Yeni yapılandırma projesinin amacı, milli muhafızların ve yedek askerlerin Yunan Ordusuyla birlikte eğitim alanında daha iç içe ve birlikte eğitim almalarını kapsıyor. Bakan Yardımcısı Alkiviadis Stefanis’e hükümet tarafından verilen sorumlulukların arasında milli muhafızlar ve yedek askerlerin değerlendirilmesi de yer alıyor.

Atina’da ilk kez milli muhafız taburları oluşturuluyor. Bu taburlarda aynen adalar ve Batı Trakya’da olduğu gibi istihkam taburu, bilgi toplama taburu ve sıhhi taburundan oluşacak.

Dikkat edin! Yerin Kulağı var!

En önemlisi ise bilgi toplama ve bilgi teknolojileri taburunun oluşumu İsrail standartlarına uygun olacak ve bu projenin en büyük yeniliklerinden biri olarak ön plana çıkıyor. Pilot olarak Atina’da başlayacak olan uygulama daha sona tüm ülke geneline ve özellikle de adalar ve Batı Trakya bölgesine yayılacak.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz