Ana Sayfa Batı Trakya Haberler İSTANBUL’DA GÖTÜRDÜLER VE MİSAFİR ETTİLER

İSTANBUL’DA GÖTÜRDÜLER VE MİSAFİR ETTİLER

25
0

DEB Partisi Onursal Başkanı Işık Sadık Ahmet ve Uluslararası Köprü Derneği organizatörlüğünde Harmanlık Derneği üyesi 39 kişiden oluşan bir grup İstanbul’a geziye gittiler.

Gümülcine’nin Harmanlık mahallesinden biraraya gelen grubu almak üzere, 12 Nisan Çarşama günü İstanbul Beyoğlu Belediyesi’nin tahsis ettiği otobüs İpsala Sınır Kapısı’ndan Yunanistan’a giriş yaptı.

Öğle saatlerinde Gümülcine’nin Harmanlık mahallesine ulaşan otobüste konuk heyete eşlik etmek üzere, DEB Partisi Onursal Başkanı ve Uluslararası Köprü Derneği Başkan Yardımcısı Işık Sadık Ahmet ile İstanbul’un tanınmış isimlerinden hayırsever Monik İpekel yer aldı.

“BU KADINLARIMIZ BİZİM ÇOK DEĞERLİ MİSAFİRLERİMİZ OLACAK”

İstanbul gezisine katılan grup üyeleriyle yakından ilgilenen Sadık Ahmet geziye ilişkin yaptığı açıklamada, “Çok heyecanlıyım Benim insanım Batı Trakya Türk kadını ulaşılmaz zannettiğimiz Ayşe Cevahir’in Demet Sabancı’nın İstanbul Emniyet Müdürü eşinin İstanbul Valisi eşinin, tanınmış hayırsever Monik İpekel’in, ve her zaman yanlarında olan Işık Sadık Ahmet’in Uluslararası Köprü derneğinin misafiri olacaklar. Bu kadınlarımız bizim çok değerli misafirlerimiz olacak. Liv Hospital hastanesi bir doktor bir hemşire ve tekerlekli sandalye ile Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan’ın tahsis ettiği otobüsle büyük bir gururla insanlarımızı İstanbul’da ağırlamaktan gurur duyacağız” diye konuştu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz