Ana Sayfa Batı Trakya Haberler İSTANBUL TİCARET ODASI HEYETİ SELANİK MÜSLÜMANLARI DERNEĞİ’Nİ ZİYARET ETTİ

İSTANBUL TİCARET ODASI HEYETİ SELANİK MÜSLÜMANLARI DERNEĞİ’Nİ ZİYARET ETTİ

14
0

İstanbul Ticaret Odası (İTO) Heyeti Selanik Müslümanları Derneği’ni ziyaret etti. Çeşitli temaslarda bulunmak üzere Selanik’e gelen İ.T.O. Yönetim Kurulu üyeleri Selanik’te yapılan Kitap Fuarı’nı gezdikten sonra Cuma Namazını kılmak üzere Selanik Müslümanları Derneği’nde bulunan Mescid’e geçtiler. Kendilerini Dernek yöneticileri ve kalabalık bir üye topluluğu karşıladı. Dernekte dini görevi yerine getirmek üzere bulunan ve oradaki kardeşlerimize hizmet veren din görevlisi Ahmet Arif Emin misafirlere hoş geldiniz dedikten sonra dini çalışmalar hakkında bilgi verdi.

İ.T.O. Yönetim Kurulu üyeleri Mehmet Develioğlu ve İsrafil Kurulay ile Meclis Üyeleri 6 Mayıs 2011 Cuma ğünü Cuma Namazını Derneğin Mescidinde kıldıktan sonra buradaki müslümanlarla tanışıp çay içtiler hastret giterdiler. İstanbul Ticaret Odası Heyetini aralarında gören dernek üyeleri soydaşlarımız bu anlamlı ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

 

Birlik gazetesini telefonla arayan Dernek başkanı Osman İsmailoğlu, “sevgili kardeşim İlhan, sana hayırlı bir haber vermek için aradım. Cuma günü derneğimizi İstanbul Ticaret Odası Heyeti ziyaret etti. İnanın cok mutlu olduk. Cuma Namazını hep birlikte kıldık. Türkiye’den gelipte bizi ziyaret eden bu değerli misafirlerimize dernek başkanı olarak arkadaşlarım adına teşekkür ediyorum. Uzun yıllardanberi beklediğimiz ziyaretler bunlar. Çok güzel ve çok anlamlıdır. Dünyanın her yerinden gelen insanlara her zaman kapımız açık ve sıcak çayımız var. Özellikle Türkiye’den gelen konuklarımız içinde Gümülcine’mizden sıcak Türk kahvemiz var. Buyursunlar gelsinler.” Dedi.

 

Birlik gazetesi olarak Selanikte yaşayan kardeşlerimizi bukadar değerli misafirleri ağırladıklarından dolayı ve onları bağırlarına basmalarından ötürü tebrik ediyoruz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz