Ana Sayfa Batı Trakya Haberler SİRİZA İSKEÇE MİLLETVEKİLİ ADAYI HÜSEYİN ZEYBEK’TEN DEB PARTİSİ’NE ZİYARET

SİRİZA İSKEÇE MİLLETVEKİLİ ADAYI HÜSEYİN ZEYBEK’TEN DEB PARTİSİ’NE ZİYARET

14
0

6 Mayıs 2012 Pazar günü gerçekleşecek olan seçimelerde SİRİZA Partisi’nden İskeçe Milletvekili adayı olan Hüseyin Zeybek, Dostluk Eşitlik Barış (DEB) Partisi İskeçe İl Teşkilatı Bürosunu ziyaret etti.

21 Nisan Cumartesi günü gerçekleşen ziyarette Hüseyin Zeybek, DEB Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve İskeçe İl Teşkilatı Sorumlusu Ozan Ahmetoğlu ile partimizin İskeçeli yöneticileri tarafından karşılandı.

Ziyarette ilk olarak söz alan Hüseyin Zeybek önümüzdeki seçimlerde azınlığı en iyi şekilde  temsil etmek adına milletvekilliğine adayı olduğunu belirterek şunları söyledi: “Öncelikle DEB Partisi yöneticilerine bu sıcak karşılamadan dolayı teşekkür ediyorum. DEB Partisi Batı Trakya Müslüman Türk Azınlığı adına önemli bir boşluğu doldurma çabasında olan bir parti. Bizim hedeflerimiz aynı. Amacımız azınlığımızı siyasi arenada en iyi şekilde temsil etmek. Ben şu anda adayı olduğum partinin azınlığa bakış açısının en doğru bakış açısı olduğuna inandığım için bu partiden aday oldum. Azınlığımızı bu parti içinden daha iyi temsil edebileceğime inanıyorum. Birinci önceliğim tabii ki azınlığımızın sorunlarına çözüm bulabilecek çalışma içinde olmaktır. Bunu da azınlık kurum ve kuruluşları ile işbirliği içinde yapma taraftarıyım. Seçildiğim takdirde azınlığımızın sorunlarını, azınlık kurumlarıyla ve azınlık temsilcileriyle birlikte hareket ederek  çözmek için çalışacağım. Benim için önemli olan ilk önce toplumun sorunları ondan sonra partinin düşüncesidir. Tekrar hepinize bu sıcak karşılamadan dolayı teşekkür ediyorum.”

Daha sonra konuşan DEB Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve İskeçe İl Teşkilatı Sorumlusu Ozan Ahmetoğlu, Hüseyin Zeybek’e seçimlerde başarılar dileyerek şu ifadeleri kullandı: “Bizler DEB Partisi olarak tüm azınlık adaylarına önümüzdeki seçimlerde başarılar diliyoruz. Ülkemiz çok zor bir dönemden geçiyor ve maalesef bu zorlukların daha da artacağını düşünüyoruz. Bugüne kadar ülkeyi yöneten ve şu anda da ülke yönetimine aday olan bir çok parti var. Bizler bu siyasi partilerin büyük bölümünün azınlığa bakış açısının memnun edici düzeyde olmadığına inanıyoruz. Maalesef bu partilerin bize bakış açısı DEB Partisi olarak ve azınlık olarak bizleri üzüyor. 6 Mayıs seçimlerinden başarıyla çıkarak seçilecek azınlık milletvekillerinin toplumun tümüyle ve azınlık kuruluşlarıyla sürekli bir iletişimde olması ve güçbirliği yapması son derece önemlidir. Bu vesile ile son derece antidemokratik olan bağımsız milletvekili adaylarına yüzde 3 baraj uygulamasına da değinmek istiyorum. Bizler DEB Partisi olarak, seçilecek olan milletvekili adayından bu konuyu da gündeme getirmesini ve bu konuda talepte bulunması gerektiğine inanıyoruz. Ben tekrar sayın Hüseyin Zeybek’e seçimlerde başarılar diliyor, önümüzdeki seçimlerin azınlığımız adına hayırlı olmasını temenni ediyorum.”

Ozan Ahmetoğlu ayrıca ziyaret anısına Hüseyin Zeybek’e DEB Partisi’nin plaketini hediye etti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz