Ana Sayfa Batı Trakya Haberler SİRKELİ VE PANTHRAKİKOS (PAF) TAKIMLARI DOSTLUK MAÇINDA BİR ARAYA GELDİ

SİRKELİ VE PANTHRAKİKOS (PAF) TAKIMLARI DOSTLUK MAÇINDA BİR ARAYA GELDİ

11
0

Sirkeli Futbol takımı ile Panthrakikos (PAF) Futbol takımı 25 Ağustos 2012 Cumartesi günü saat 18:30’da, Sirkeli Futbol sahasında bir hazırlık maçı yaptı.

İlk yarı maça iyi başlayan taraf Panthrakikos takımı olurken; buna karşılık Sirkeli takımı orta saha ve defanstaki üstünlüğüyle beraber kalesinde pozisyon vermedi. İkinci yarının başlarında Panthrakikos takımı, ceza sahası dışından atılan bir şutla golü bulan taraf oldu. Bunun üzerine Sirkeli takımı antrenörü Kostas Katsaridis takımda bazı değişikliklere giderek, orta saha ve oyun genelinde hakimiyeti ele aldı ve maçın 73. dakikasında Erkan’ın güzel golüyle beraberliği yakaladı. Bu dakikadan sonra rakip kalede daha etkili ve baskılı oyun sergileyen Sirkeli takımı, 87. dakikada Erdem Hüseyin’in defansın arkasına atmış olduğu pasla Kalomidis Dimitris Sirkeli’ye galibiyeti getiren golü attı. Maça Sirkeli bölge halkının yoğun bir ilgisi vardı ve Sirkeli taraftarları, takımlarının oynadığı futboldan oldukça memnun kaldıkları görüldü.

Maçın Hakemi: Hamalidis Gergios.

Goller: Dk.49 Seydan, Dk.73 Erkan, Dk. 87 (Kalomidis)

Sirkeli takımı yeni transferleri: Eftun Bıçakçı (Kaleci), Latif Latif (Defans), Okan (Defans), Kiparusidis Dimitris (Orta Saha), Kalomidis Dimitris (Orta Saha), Cesur (Orta Saha), Erkan (Forvet), Recep (Forvet).

Ayrıca Sirkeli Takım Başkan Sali Hüseyin; takıma yeni transfer olan Recep’in transferindeki katkılarından dolayı Kozlukebir Belediyesi Meclis Başkanı Dr. Rıdvan Mustafa ve Meclis Üyesi Mustafa Hacı İsmail Muhterem’e teşekkür ettiğini belirtti.

Sirkeli Futbol Takımı: Eftun, Okan, Hasan, Seven, Latif, Ömer, Cesur, Kalodimidis Dimitris, Selim (Silo), Recep (Reci), Erkan, Erdem, Fatih, Kenan, Erdem, Kiparudis Dimitris, Doğan, Hasip. Teknik Direktör: Kostas Katsaridis.

Panthrakikos (PAF) Futbol Takımı: Athanasiadis, Sulis, Popçis, Sidiropulos, Kuturlos, Mustakas, Trimis,  Papastavru, Sarayanidis, Seyden, Sapanidis, Zdravos, Arapoğlu, Levadiyotis, Nikolaidis, Halaycias, Karanikolaos, Gerorgiadis, Karavetis, Tsanastoğlu, Kayaoğlu. Teknik Direktör: Zora Stognoviç.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz