Ana Sayfa Batı Trakya Haberler SİRKELİ SPOR KULÜBÜ TAKIMI’NDA GÖREV DEĞİŞİKLİĞİ

SİRKELİ SPOR KULÜBÜ TAKIMI’NDA GÖREV DEĞİŞİKLİĞİ

12
0

Sirkeli Spor Kulübü takımı 27 Temmuz 2013 tarihinde olağan genel kurulunu gerçekleştirerek yeni başkan ve yönetim kurulunu seçti.

Kongre üyelerinden edindiğimiz bilgilere göre daha önce Takım Başkanı olan eczacı Sali Hüseyin Kamil, yoğun işleri sebebiyle bu görevi bırakmak zorunda kaldığı ifade edildi. Böylece olağan genel kurul sonucunda yapılan oylamada takımın başına aynı zamanda Şapçı Avcılar Kulübü Başkanı olan Erol Köse Sali Sali getirildi.

Buna göre Sirkeli Spor Kulübü takımının idare kadrosundaki görev dağılımı şu şekilde oluştu:

Başkan: Erol Köse Sali Sali (Çiftçi ve Şapçı Avcılar Kulübü Başkanı)

Başkan Yardımcısı: Tuncay Hüseyin (Çiftçi)

Genel Sekreter: Mustafa Hacı ismail Muhterem (Muhasebeci ve Kozlukebir Belediyesi Meclis Üyesi)

Kasadar: Mehmet Hacı Mustafa (Çiftçi)

Yedek Kasadar: Cüneyt İsmail (Çiftçi)

Malzeme Sorumlusu: Mutlu Kör Hasan Hüseyin (Çiftçi)

Genel Kaptan: Erkan Çavuş Ali (Esnaf)

BİRLİK gazetesi olarak Başkan Erol Köse Sali Sali ile yapmış olduğumuz görüşmede son dönemee Sirkeli Spor Kulübü takımına eczacı Sali Hüseyin Kamil’in başkanlık ettiğini, ancak kendisinin yoğun işleri sebebiyle bu görevi bırakmak zorunda kaldığını söyledi. Uzun yıllar Sirkeli Futbol takımında oyuncu olarak, başarılı bir performans sergileyen Başkan Erol; bundan sonraki dönemde de takımlarının başında başkan olarak görev yapmaktan büyük bir memnuniyet duyacağını ifade etti.

Son olarak bu kriz ortamında hiç bir maddi destek olmadan idarecilik yapmak ve takım oyuncularını kadroda kalmasını sağlamanın zor olduğuna dikkat çeken Başkan Erol; önümüzdeki sezon Sirkeli takımının mücadele edeceği kategoriyi bir alt lige düşürmek istediklerini, böylece masrafları daha azaltmış olacaklarını, takımdaki yabancılar konusuna gelince, bu dönemde yabancıların serbest bırakılacağını, bundan sonra da kendi imkanları çerçevesinde mücadeleye devam edeceklerini sözlerine ekledi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz