Ana Sayfa Batı Trakya Haberler SİRKELİ ÇOCUK KULÜBÜ YIL SONU GÖSTERİSİ COŞKUYLA GERÇEKLEŞTİ

SİRKELİ ÇOCUK KULÜBÜ YIL SONU GÖSTERİSİ COŞKUYLA GERÇEKLEŞTİ

19
0

Rodop ilinin Kozlukebir belediyesine bağlı Sirkeli köyü merkezli Büyük Sirkeli köyü Çocuk Kulübü yıl sonu gösterisi etkinliği, 29 Haziran 2012 tarihinde Sirkeli köyü Cami avlusunda coşkuyla gerçekleşti.

 

Batı Trakya Azınlığı Yüksek Tahsilliler Derneği (B.T.A.Y.T.D.) çatısı altında faaliyet gösteren Sirkeli Çocuk Kulübü’nün yıl sonu etkinliğine başta Türkiye Cumhuriyeti Gümülcine Başkonsolosluğu’nu temsilen Mahalli Sekreter Serdar Karapaça olmak üzere, Batı Trakya Türk Öğretmenler Birliği (B.T.T.Ö.B.) Başkanı Sami Toraman, B.T.A.Y.T.D. Asbaşkanı Osman İsmail, Kozlukebir Belediyesi Başkan Yardımcıları Aydın Başoğlu ve Muzaffer Molla, Meclis Üyesi Mustafa Muhterem, emekli öğretmen Efrahim Halil ve çok sayıda bölge halkı katıldılar.

 

17 öğrencisi bulunan Sirkeli Çocuk Kulübü eğitmenleri Belkız Köse Ahmet ve Dilek Ahmet öncülüğünde öğrenciler; yıl boyunca öğrenmiş oldukları çeşitli konularda farklı skeçler sergileyip ve şiirler okuyarak, katılımcılara eğlenceli ve anlamlı sunumlar gerçekleştirdiler. Etkinlik sonunda öğrencilere Katılım Belgeleri ve Kozlukebir Belediyesi Başkanlığı tarafından çeşitli hediyeler verildi.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz