Ana Sayfa Batı Trakya Haberler DÜN ATANDI BUGÜN KALP KRİZİ GEÇİRDİ!

DÜN ATANDI BUGÜN KALP KRİZİ GEÇİRDİ!

28
0

Dün atandı bugün kalp krizi geçirdi!

Yunanistan Kara Kuvvetleri Komutanı Korgeneral Georgios Kampas, dün akşam Yunanistan Dışişleri ve Savunma Konseyi (KİSEA) toplantısında yeni Kara Kuvvetleri (GES) Komutanı olarak atanmıştı.

Ancak dün gece vakti göğsünde şiddetli ağrılar hisseden ve ani kalp krizi geçirmesi sonrasında Dedeağaç (Aleksandrupolis) Üniversitesi Hastanesi’ne kaldırıldı ve acilen gerekli müdahale ve araştırmaların yapılması için yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alındı. Geçirdiği kalp rahatsızlığı sonucu yapılan operasyonla kalp damarlarından birine stent takıldığı iddia edildi. Son olarak sağlık durumunun iyi ancak kontrol altında olduğu ifade ediliyor. 

Kara Kuvvetleri Komutanı Kampas’ın sağlık durumunda yaşanan bu ani olumsuzluk neticesinde, bugün Atina’da Genelkurmay Başkanlığı’nda toplanacak olan Genelkurmay Kuvvet Komutanları Konseyi (SAGE) toplantısı geçici olarak ertelendi. 

Yaşanan bu ani sağlık sorunu ile ilgili Genelkurmay Başkanlığı’ndan yapılan resmi açıklamada, “Bilindiği üzere 26 Ocak 2019 Cumartesi günü, Kara Kuvvetleri Komutanı (GES) Korgeneral Georgios Kampas, acil sağlık sorunu neticesinde Aleksandrupolis (Dedeağaç) Üniversitesi Hastanesi’ne kaldırıldı ve kısa sürede taburcu edilmesi bekleniyor.” İfadelerine yer veriliyor.

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz