Ana Sayfa Yunanistan Haber “SOM” Atina’da Sergilenecek

“SOM” Atina’da Sergilenecek

16
0

Yunanistan’ın, Türkiye’yi Atina’da düzenlenecek olan “DEFEA-2020” uluslararası savunma fuarına davet ettiği belirtiliyor.

Yunan basınında yapılan yorumlarda, Türk savunma şirketlerinin 22-24 Haziran 2020 tarihleri arasında Atina’da düzenlenecek olan “DEFEA-2020” uluslararası savunma fuarına davet edildiği belirtiliyor.

Yunanistan Savunma Bakanlığı’nın “Defence Exhibition Athens” (DEFEA) adını taşıyan uluslararası fuara katılım amacıyla Türkiye’ye resmi davet için temasa geçtiği belirtiliyor.

“DEFEA 2020”, 22-24 Haziran 2020 tarihleri arasında Metropolitan Expo’da Atina’da gerçekleşecek. ROTA SA ve Yunan Savunma Malzemesi Üreticileri Birliği’nin (SEKPY) organize ettiği ve Savunma Bakanlığı / Savunma Yatırımları ve Silahlanma Genel Müdürlüğü ve Denizcilik Bakanlığı himayesindeki fuar Yunan ve uluslararası pazarlardan savunma endüstrisinin şirketlerini ağırlamayı hedefliyor.

“DEFEA 2020” fuarına katılacak olan Uluslararası şirketlerin arasında ABD, Fransa, Almanya, İtalya, Güney Kıbrıs Rum Yönetimi, Sırbistan, Slovenya, Slovakya, Mısır, Ukrayna, Birleşik Krallık, Çin, İsviçre ve yer alıyor.

Yunan basının göre Yunan Savunma Bakanlığı, Türkiye’ye resmi davetiye gönderdiği belirtiliyor. Öte yandan Firmanın Türkiye’deki ofisi ROTA Exhibitions Türkiye Fuarcılık (ROTA Turkey και Fuarcılık A.Ş) Türk firmalarla temasa geçmeye başladığı da haberlerde yer alıyor.

Hatırlanacağı üzere Türkiye, Yunan savunma şirketlerini 2019 Mayıs ayında İstanbul’da düzenlenen IDEF fuarına katılmaya davet etmişti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz