Ana Sayfa Batı Trakya Haberler İSMET KADI: “TÜM EKONOMİK ŞARTLARI ZORLAYARAK HİZMET VERDİK, YENİ DÖNEMDE DE VERMEYE...

İSMET KADI: “TÜM EKONOMİK ŞARTLARI ZORLAYARAK HİZMET VERDİK, YENİ DÖNEMDE DE VERMEYE DEVAM EDECEĞİZ”

24
0

Yassıköy (İasmos) Belediye Başkanı İsmet Kadı “tüm ekonomik şartları zorlayarak sırasıyla hizmet verdik, yeni dönemde daha yoğun vermeye devam edeceğiz” diyerek Yassıköy Belediyesi seçmenine mesaj gönderdi.

Başkan İsmet Kadı, kendisinin ve ekibinin çok istemesine rağmen herkesi aynı anda memnun etmenin mümkün olmadığını, Belediyenin mevcut bütçesinin buna uygun olmadığını, ancak var olan kaynaklar ve kişisel girişimleriyle yarattığı kaynakları adil bir şekilde kullanarak hizmet anlayışıyla bir yönetim şekli sunduklarını söyledi.

İsmet Kadı, yerel yönetimlere girdiği andan itibaren ekibiyle birlikte sessiz sedasız bir hizmet şeklini benimsediğini, yersiz ve asılsız eleştirilere, yalan yanlış söylentilere, kulak asmadan hizmet anlamında uçuk saçık vaatlerle insanları aldatmanın doğru bir seçim kazanma yöntemi olmadığını bilerek yeniden halkın önüne çıkacaklarını, kendilerine bu dönemde de neden oy vermelerini zamanı gelince bölgeleri gezerek Yassıköy Belediyesi seçmenine anlatacağını söyledi.

“Biz hizmeti mürekkeple gazete sayfalarında değil, bizzat araç gereçlerle yerinde yaptık yapacağız.”

İsmet Kadı şunları söyledi. “Herşey ortada, beni eleştirenlere gazeteniz aracılığıyla sesleniyorum, gelsinler yapılan hizmeti bizzat bölge bölge gezerek kendilerine göstererek anlatacağım. Yapılanları da yapılmak istenenleri de neden yapılmadığını da açık yüreklilikle iyi niyetle tabii ki anlamak isteyene anlatmaya hazırım. Siyasi düşünceleri bir tarafa bırakarak gerçekleri görmelerini sağlayacağım. Bu da neyi gösteriyor? Ben ve ekibimin verdiği hizmetin arkasında durduğunu.

Ben vatandaşla, hemşehrimle, soydaşımla yolda karşılaştığımda yol değiştiren bir Belediye Başkanı olmadım, olmayacağım. Kapım daima sorunu olan herkese açıktı, açık ve bundan böyle de açık kalacak. Benim prensibim laf üretmek değil, başında da söylediğim gibi sessiz sedasız işin yapılmasından yanayım.

Ben ve ekibim, öncelikle işi yapmakla hareket ediyoruz, süsleyip satmakla, basında çarşaf çarşaf fotoğraflar ve abartılı makalelerle değil. Bunu yapmadığımızı zaten görev süresi boyunca herkes gördü. Yaptığımız işler, verdiğimiz hizmeti kaç defa gördünüz gazete sayfalarında? Biz hizmeti mürekkeple gazete sayfalarında değil, bizzat araç gereçlerle yerinde yaptık yapacağız.

Son olarak, bölgemizin reklama değil, gerçek anlamda hizmete ihtiyacı var. Bu doğrultuda çalıştık, bundan sonra da eksik kalanları tamamlamak üzere aynen kaldığımız yerden devam etmeye kararlıyız. Halkımızın desteği bizim işimizi kolaylaştıracak, başarıya birlikte ulaşacağız. Halkımız bunu görecek.”

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz