Ana Sayfa Batı Trakya Haberler İSMET KADI SEÇİM MARATONUNU YASSIKÖY VE YALIMLI’DA SÜRDÜRDÜ

İSMET KADI SEÇİM MARATONUNU YASSIKÖY VE YALIMLI’DA SÜRDÜRDÜ

13
0

Yassıköy Belediye Başkan adayı İsmet Kadı seçim maratonunu Yassıköy ve Yalımlı’da sürdürdü.

Yassıköy Belediyesi “Demokratik İşbirliği Listesi” Başkanı İsmet Kadı Yassıköylü seçmenler tarafından sevgi ve saygıyla karşılandı. Pazartesi akşamı “Demokratik İşbirliği Listesi”nde yer alan muhtar adayları ile birlikte Yassıköy’de işyerlerini birer birer gezen Başkan İsmet Kadı, herkesin elini sıkarak yeniden oy istedi. Girdiği her işyerinde Yassıköylü vatandaşlar kendisine saygı ve sevgiyle yaklaştılar.

İşyerlerini gezerken diğer Başkan adayı Kiriakos Amucas’ın seçim bürosu önünden geçerken içeriye uğrayıp orada bulunanlara başarılar diledi. Sırasıyla bir diğer kahvehaneye giderek orada bulunan Yunanlı seçmenin tek tek elini sıkması da “Demokratik İşbirliği Listesi”nin bölgedeki toplumun tüm kesimlerini farklılık gözetmeden kucakladığını bir kez daha gösterdi.

Başkan İsmet Kadı, “Altın Şafak” üyelerinin o anda aynı kahvehanede gazete dağıttıkları sırada orada olmalarına aldırmadan onlara da elini uzattı ve onlarla da selamlaştı. Kadı, Yassıköy eski Belediye Başkanı Stavros Kazakis  ile de selamlaşarak bir süre sohbet etti.

Buradan Yalımlı köyüne geçen İsmet Kadı, Yalımlı’daki seçmenler tarafından  büyük ilgi gördü.

VİDEO İZLE: http://www.dailymotion.com/video/x1ubyhn_ismet-kadi-yassikoy-de-esnafi-dolasti_news

 

  

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz