Ana Sayfa Batı Trakya Haberler İSMAİL HÜSE: “KOZLUKEBİR BELEDİYE BAŞKANLIĞINA ADAYIM”

İSMAİL HÜSE: “KOZLUKEBİR BELEDİYE BAŞKANLIĞINA ADAYIM”

28
0

Adaylığını ilk önce net bir şekilde açıklayan Doğu Makedonya-Trakya Eyalet Meclis Üyesi İsmail Hüse, Kozlukebir Belediye Başkanlığına aday olduğunu belirtti.

Yunanistan’da yerel seçimlere hazırlıklar Batı Trakya’da erken start aldı. Belediye Başkanlığı görevine talip olanlar siyasi arenada yavaş yavaş ısınma hareketlerine başladı. Bunlardan biri de Doğu Makedonya-Trakya Eyalet Meclis Üyesi İsmail Hüse, Kozlukebir Belediye Başkanlığına aday olduğunu belirtti.

Doğu Makedonya-Trakya Eyalet Meclis Üyesi İsmail Hüse gözünü Kozlukebir Belediyesi’ne dikti. Yerel seçimlerde Kozlukebir Belediye Başkanlığı için çalışmalara başladı. Uzun yıllardan beri siyaset arenasında boy gösteren ve özellikle kendi bölgesindeki soydaşlarına yönelik verdiği hizmet ile tanınan İsmail Hüse, şimdi de bu hizmetlerini Belediye Başkanı olarak vermek istiyor.

Yerel seçimler öncesi siyaset arenası özellikle Rodop ilinde epey erken başladı ve şu an için sessiz sedasız ilerlemeye devam ediyor gibi görünse de aslında gözünü Başkanlık görevine dikenler ısınma turlarına, köylerdeki masa sohbetlerine başladılar bile. Bunlardan biri hiç kuşkusuz Yassıköy Belediyesi en hareketli Belediyelerden biri olacağa benziyor. Öyle ki piyasada dört isim dolaşıyor, bu da demek oluyor ki seçimlere dört liste hazırlanıyor.

Kozlukebir Belediyesi’nde de dört liste hazırlıkları devam ediyor. İskeçe bölgesi Mustafçova Belediyesi’nde bu defasında kıyasıya bir yarış olacağı gelen haberler arasında.

Gümülcine Belediyesi’ne gelince işi sıkı tuttular. İktidarda olan Başkan Petridis’in yardımcıları işi sıkı tutarak, kendi aralarında oylama yaptılar ve gelecek seçimlerde aday olabilecek ismi bir oturumda sessiz sedasız belirlediler. Burada en enteresan olanı ise, Belediye Başkanı Petridis’in listesinden Meclis üyesi olan sekiz azınlık üyesinin sekizinin de üç adaydan tek aday etrafında birleşmeleri Azınlık insanı tarafından bir işaret olarak alglandı. Bekleyelim görelim….  

Bakalım önümüzdeki zaman içerisinde Batı Trakya’da yerel anlamda hizmet yarışının diğer Belediyelerde de nasıl hareketleneceğini hep birlikte göreceğiz….

BİRLİK Gazetesi olarak seçimler öncesin araştırmalarımıza başlamış bulunuyoruz. Köyleri dolaşarak insanların sorunlarını, Belediye Başkanlarından beklentilerini, şikayetlerini ve seçimler hakkında düşündüklerini sizlere aktarmaya çalışacağız. 

Bizi izlemeye devam ediniz….

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz