Ana Sayfa Batı Trakya Haberler SKODA XANTHI FUTBOL TAKIMININ BAŞKANI PANOPOULOS KAZA YAPTI İKİ KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

SKODA XANTHI FUTBOL TAKIMININ BAŞKANI PANOPOULOS KAZA YAPTI İKİ KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

16
0

Yunanistan’ın Süper Lig Futbol takımlarından Skoda Xanthis Futbol Takımı’nın (Skoda İskeçe) başkanı Hristos Panopoulos arabasıyla kaza yaptı.

Gümülcine-İskeçe Egnatia Otoyolu’nun Yassıköy gişeleri yakınında aracıyla seyir halindeyken otoyol üzerinde yaya oldukları belirtilen 30 ve 46 yaşlarında birisi Rodop ilinden diğeri de İskeçe ilinden olmak üzere Yunan vatandaşı iki kişiye çarptığı belirtiliyor.

Kaza nedeninin gece olduğundan dolayı Panopoulos’un iki şahısı görmesinin mümkün olmadığı ve bu yüzden henüz kimlikleri bilinmeyen iki kişiye çarpması neticesinde şahısların parçalanarak feci şekilde olay yerinde can verdikleri belirtiliyor.

Çarpmanın etkisiyle asfaltın üzerinde aracın kontrolden çıkması sonucu Hristos Panopoulos’un hafif yaralandığı ve kontrol amaçlı olarak Hastaneye kaldırıldığı belirtiliyor. 

BİRLİK Gazetesi olarak Polis yetkilileri ve İskeçe Hastanesi yetkilileri ile yaptığımız görüşmede hayatını kaybedenlerin isimleri ve yaşadıkları kasaba veya köy şu ana kadar “daha fazla bilgi veremeyiz” diyerek açıklanmıyor.

 

 

Κομοτηνή, 7 Φεβρουαρίου 2014

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Τροχαίο ατύχημα με παράσυρση δύο πεζών στην Εγνατία Οδό Ξάνθης – Κομοτηνής  

 

Χθες (6-2-2014) το απόγευμα, στην Εγνατία Οδό Ξάνθης – Κομοτηνής (πλησίον διοδίων Ιάσμου), Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε 57χρονος ημεδαπός παρέσυρε και τραυμάτισε θανάσιμα δύο ημεδαπούς, ηλικίας 30 και 46 ετών, που κινούνταν πεζή επί του οδοστρώματος, ενώ ο οδηγός του οχήματος τραυματίσθηκε ελαφρά.  

 

Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης.

 

Προανάκριση για τα αίτια και τις συνθήκες του ατυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Ξάνθης.

 

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz